Breaking News

Ψινάκης: Ανακοίνωσε την παραίτησή του από Δήμαρχος Μαραθώνα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκε  ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος αναφέρθηκε συνολικά στη θητεία του ως Δήμαρχος Μαραθώνα. Επίσης, είπε ότι το πρωί της Παρασκευής υπέβαλλε την παραίτησή του από Δήμαρχος Μαραθώνα, καθώς θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον συνδυασμό «Πολίτες». Μεταξύ άλλων, τόνισε για την τραγωδία στο Μάτι:

«Ζήσαμε τραγικές στιγμές. Όταν γίνεται ένα γεγονός τόσο τραγικό κι έχεις θύματα, καμένες περιουσίες, τον τεράστιο πόνο της καταστροφής, κάποιος πρέπει να φταίει. Το δικό μου λάθος δεν μπορώ να το εντοπίσω, δεν μπορώ να ξέρω τι είναι λάθος και τι σωστό. Εγώ θεωρώ ότι ο Δήμος αυτά που έπρεπε να τα είχε κάνει, τα έκανε... 

Εγώ στοχοποιήθηκα γιατί κάνω μόνο τη δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα... Σωστά διώκομαι ως θεσμικός για την τραγωδία στο Μάτι. Όλοι μας διωκόμαστε. Πρέπει να παρουσιαστούμε στον ανακριτή, τον εισαγγελέα και θα γίνει μία δίκη, γιατί οι πληγέντες έκαναν μηνύσεις. Θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Όποιος φταίει πρέπει να την πληρώσει».