Breaking News

«Στα τραγούδια λέμε Ναι»: Αφιέρωμα στα τραγούδια τεσσάρων μεγάλων στιχουργών (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, είναι αφιερωμένη στα τραγούδια τεσσάρων μεγάλων στιχουργών, που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1, θα τραγουδήσουμε τους υπέροχους στίχους που μας χάρισαν η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, ο Χαράλαμπος Βασιλειάδης ή Τσάντας, ο Πυθαγόρας και η Σώτια Τσώτου και θα μάθουμε τις ξεχωριστές ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια.

Το «Αγριολούλουδο», «Δυο πόρτες έχει η ζωή», «Να’ τανε το ‘21», «Τα δειλινά» και πολλά ακόμη εμβληματικά τραγούδια θα κάνουν αυτή τη βραδιά μοναδική.

Στη σκηνή, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Μαρία Σουλτάτου, η Αποστολία Ζώη, η Αφεντούλα Ραζέλη, ο Χάρης Μακρής, η Βασιλική Νταντά, ο Γιώργος Κουβέλης, και το σχήμα «Γραμμές» με τους Ηλία και Σπύρο Καππάκο, τον Γιώργο Ζήτσα και την Αγγελική Σπηλιάκου.

Στην παρέα και στις ιστορίες, ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου, ο μουσικός παραγωγός Σιδερής Πρίντεζης και ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Protasis, Νίκος Οικονόμου.

Μαζί μας και οι ηθοποιοί Βασίλης Λέμπερος, Ροζαλία Μιχαλοπούλου, Νεφέλη Παπαδερού,  Άρης Τσάπης και Γιάννης Φραγκίσκος.

Το Σάββατο 18 Μαΐου η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» είναι αφιερωμένη σε τέσσερις «πυλώνες» του λαϊκού τραγουδιού και στα τραγούδια τους που άφησαν εποχή.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος
Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση
Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης