Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ρεμπέτικη βραδιά (Επεισόδιο 11-5-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, παρουσίασε το Σάββατο 11 Μαΐου μία ρεμπέτικη βραδιά διαφορετική, με πολλές εκπλήξεις και μοναδικές ερμηνείες.

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ο Κώστας Καράλης και ο Βαγγέλης Γερμανός ερμήνευσαν αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια και μας εξέπληξαν ευχάριστα, ενώ το συγκρότημα «ΝΟΜΟτέλια», μια παρέα δικηγόρων που αγαπούν το ρεμπέτικο τραγούδι, έδωσε το δικό του στίγμα στη βραδιά.

Τραγούδησαν, επίσης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Σωτήρης Παπατραγιάννης, ο Γλαύκος Σμαριανάκης, η Ανθούλα Μίχου, ο Δημήτρης Κρανίδας, η Ρία Ελληνίδου και η Ανατολή Μαργιόλα.

Την παρέα συμπλήρωσαν φίλοι του ρεμπέτικου τραγουδιού: ο καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράπας, ο εικαστικός Κωστής Γεωργίου, ο σκιτσογράφος Σπύρος Ορνεράκης, ο ερευνητής του ρεμπέτικου τραγουδιού Πάνος Σαββόπουλος, ο πρώην πρωταθλητής στίβου Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού του Κέντρου, Μελέτης Μπουραντάς, η Νατάσα Μποζίνη, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, η Αμέλια Αναστασάκη, η Ελένη Ορνεράκη και η Χρύσα Παπαλελούδη.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 11-5-2019)

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο ή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.