Breaking News

Surviror: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Τραυματίστηκε σοβαρά ο Χικμέτ - Επιστρέφουν 5 παλιοί παίκτες (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής πραγματοποιήθηκε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει η Μαύρη ομάδα με 10-8, η οποία επικράτησε και στον δεύτερο με το ίδιο σκορ και πήρε την ασυλία.

Μετά τον αγώνα ήρθαν ξανά σε αντιπαράθεση η Δήμητρα Βαμβακούση και η Κατερίνα Δαλάκα, όταν η δεύτερη της είπε ότι μετά τις ήττες απέναντι στη Σεντά έπεσε ψυχολογικά και δεν είναι συγκεντρωμένη στους στόχους.

Ακολούθησε ο αγώνας με έπαθλο το τελευταίο αυτοκίνητο, στον οποίο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο Χικμέτ, σοκάροντας τους παίκτες.

Στο συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι τα πρώτα νέα για τον Χικμέτ είναι σχετικά ενθαρρυντικά και πως ο τραυματισμός δεν θα του αφήσει μόνιμη ζημιά, ωστόσο τόνισε ότι δεν είναι βέβαιο αν θα συνεχίσει στο παιχνίδι. 

Από την ψηφοφορία των παικτών της Άσπρης ομάδας υποψήφιες προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Ρία Κολοβού.

Η συνέχεια επιφύλαξε μία έκπληξη στις δύο ομάδες καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι θα μπουν 5 παλιοί παίκτες οι οποίοι θα σχηματίσουν μία ομάδα. Η ομάδα των παλιών παικτών θα αγωνιστεί για μεγάλα έπαθλα απέναντι στην μεικτή ομάδα που θα σχηματίσουν η Μαύρη και η Άσπρη. Μάλιστα ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε και ένα όνομα, που είναι η Μελίνα Μεταξά.

Δείτε τα βίντεο.