Breaking News

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γρηγόρη Γκουντάρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Μάρτιο ο Γρηγόρης Γκουντάρας - που συμμετείχε στην εκπομπή «Τι λέει;», η οποία έριξε πρόωρα αυλαία τον Φεβρουάριο - ανακοίνωσε στο Instagram ότι αποχωρεί από τον Alpha...

Μετά την αποχώρησή του από το κανάλι έκανε στροφή στα επαγγελματικά του, ανοίγοντας ένα ζαχαροπλαστείο, στο οποίο υποδέχτηκε τη συνεργάτιδα της εκπομπής "Ευτυχείτε". Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ήταν κάτι που το σκεφτόμασταν χρόνια. Άλλωστε πριν 2 μήνες μείναμε άνεργοι. Μας χτύπησε την πόρτα η ανεργία στα 48 μας, οπότε - έχεις δύο παιδιά και μία γυναίκα, η Νάταλι είναι εδώ - κάτι πρέπει να κάνεις, δεν πρέπει να μένεις στάσιμος.

Ήταν σοκ... Δεν θέλω να μιλάω γι' αυτά, καλή καρδιά... Προφανώς και δεν υπήρχε κάτι να κάνω. Πολλά με έχουν στεναχωρήσει, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα πω. Θα τα λέω στη γυναίκα μου.

Στον Alpha ήμουν 15 χρόνια. Έφυγα από τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια, παραιτηθείς και θυμάσαι τι πρόταση μου είχαν κάνει τότε από τον ΑΝΤ1... Παραιτήθηκα και στο λογιστήριο μου έλεγαν "είσαι τρελός". Το έκανα και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Έφτασε η ώρα που όλα τελειώνουν...».