Breaking News

Το Τατουάζ: Επεισόδια 275 - 276 - 277 - 278, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 5/6/19 - Επεισόδιο 275: Η Άννα καταρρέει βλέποντας τον Αλέξανδρο στο κρατητήριο καθώς παλιές μνήμες της έρχονται στο νου, ενώ εκείνος της εξηγεί πως αν δεν βρεθούν στοιχεία, δεν θα γλιτώσει την προφυλάκιση. Η Αθηνά στέκεται στο πλευρό της και την βεβαιώνει πως θα κάνουν τα πάντα για να αθωώσουν τον Αλέξανδρο. Η Τατιάνα κάνει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι με τον Τόνυ, μιας κι η ιδέα να απαρνηθεί για πάντα την Ελλάδα δεν της αρέσει.

Η Όλγα ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως δεν πρόκειται να προχωρήσει με τον γάμο αν η Άννα και ο Αλέξανδρος δεν είναι παρόντες. Ο Σωκράτης καταφεύγει στη Μίνα μιας και ο κακός του εαυτός αρχίζει να κερδίζει και πάλι έδαφος. Η Ειρήνη σε μια κρίση εκδίκησης παίρνει το αίμα της πίσω για το δούλεμα που της είχε «ρίξει» ο Χάρης. Κι ενώ ο Ορφέας στοχοποιεί το επόμενό του θύμα, ο Σέκερης έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση κάτω από άκρα μυστικότητα...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 275, 2ος Κύκλος) ή ΕΔΩ ή πατήστε ΕΔΩ

Τετάρτη 5/6/19 - Επεισόδιο 276: Ο Σέκερης με τον Πέτρο στη διάρκεια της μυστικής τους συνάντησης οργανώνουν το πλάνο της παρακολούθησης της Μαργκώ και του Συμβουλίου. Όλα πλέον δείχνουν ότι πρόκειται για μια καλοστημένη επιχείρηση, που όταν έρθει η στιγμή, θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην υπόθεση του εμπορίου όπλων. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος βρίσκεται ακόμα στο κρατητήριο, μιλά με τον δικηγόρο του και καταλαβαίνει ότι οι κατηγορίες είναι πολλές και σοβαρές.

Ο Αλέξανδρος είναι πια βέβαιος, ότι αυτός που τον έμπλεξε είναι ο υπάλληλός του, ο Αχιλλέας Πολιτάκης, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει, μέχρι που θυμάται κάποιο στοιχείο, που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο. Η Άννα βρίσκεται πάντα δίπλα του και αναλαμβάνει, μαζί με τον Χάρη να διώξουν τον Αχιλλέα από το γραφείο και να καθησυχάσουν τους θορυβημένους από τις εξελίξεις, πελάτες της εταιρίας. Ο Ορφέας έχει βάλει στο μάτι μια ακόμα «άπιστη» γυναίκα και την παρακολουθεί καταστρώνοντας το δολοφονικό του σχέδιο...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 276, 2ος Κύκλος) ή ΕΔΩ ή πατήστε ΕΔΩ

Πέμπτη 6/6/19 - Επεισόδιο 277: Η ανάμνηση του ρολογιού στο χέρι του Αχιλλέα αναπτερώνει το ηθικό του Αλέξανδρου που πιστεύει πως αν βρεθεί, θα καταφέρει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες και να αποδείξει την αθωότητά του. Η Άννα συνειδητοποιεί πως οι περισσότεροι πελάτες λήγουν την συνεργασία τους με το γραφείο του Αλέξανδρου, αλλά προσπαθεί να τον εμψυχώσει πως όλα θα πάνε καλά.

Η Βέρα ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα, αλλά το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τον Θεοχάρη παραμένει ψυχρό. Η Λήδα γκρινιάζει που ο Αλέξανδρος έχει καιρό να της τηλεφωνήσει και η Όλγα με τον Στέφανο προσπαθούν να την κάνουν να ξεχαστεί. Η Αθηνά ερευνά το σπίτι του Αχιλλέα, αλλά δεν βρίσκει το ρολόι. Η Τατιάνα αποφασίζει να μπλοφάρει, με την ελπίδα να ρίξει τον Αχιλλέα στην παγίδα της. Ο Ορφέας κλείνει τους λογαριασμούς με το επόμενό του θύμα...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 277, 2ος Κύκλος) ή ΕΔΩ ή πατήστε ΕΔΩ

Πέμπτη 6/6/19 - Επεισόδιο 278: Η Τατιάνα πιέζει τον Αχιλλέα στην ανάκριση, αλλά δεν καταφέρνει πολλά. Την ίδια στιγμή ο Ορφέας αφήνει το θύμα του και εξαφανίζεται πάλι. Ένα εύρημα της Αθηνάς αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην υπόθεση του Αλέξανδρου. Ο Τόνυ κάνει κάποιες σκοτεινές σκέψεις που τον οδηγούν στο να συντάξει τη διαθήκη του!

Ο Ορφέας ακολουθεί την Ελένη και τον Πέτρο και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί! Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης μαζεύει και τα τελευταία του ρούχα και ανακοινώνει στη Βέρα ότι δεν θα ξαναγυρίσει στο Λονδίνο! Μια ευχάριστη έκπληξη κάνει την Άννα χαρούμενη! Ο Ορφέας καλεί την Τατιάνα και της μιλά με θράσος!

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 278, 2ος Κύκλος) ή ΕΔΩ ή πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Το Τατουάζ" πατήστε ΕΔΩ