Breaking News

Τόνια Σωτηροπούλου: Πέταξε το «ενθύμιο» από τον... Daniel Craig (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη «Φωλιά των Κου Κου» φιλοιξενήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στη συμμετοχή της σε μία από τις ταινίες του James Bond, αλλά και τι πήρε από τον Χολιγουντιανό ηθοποιό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Έχω κρατήσει ένα μπουκάλι νερό που έπινε ο Daniel Craig σαν ενθύμιο. Πηγαίνοντας στο σπίτι μου στην Αγγλία σκέφτηκα ότι είμαι... "άρρωστη" που έκανα κάτι τέτοιο. Είπα sad και το πέταξα...» είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

«Θα μπορούσα να τον κλωνοποιήσω. Έχει το DNA του» πρόσθεσε με χιούμορ η ηθοποιός και εξήγησε στη συνέχεια:

«Θέλω να πω κάτι, γιατί αναφερθήκατε και είναι αυτό που με ρωτάνε πάντα. Το Skyfall έγινε το 2012. Εγώ ουδέποτε μπήκα στη διαδικασία να πω ότι είμαι πρωταγωνίστρια σε μια ταινία Bond. Αυτό διογκώθηκε στην Ελλάδα από τα Μέσα. Είναι η τελευταία φορά που θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Προφανώς και δεν με πειράζει το να λέει κάποιος ή να με κρίνει, γιατί θα μπορούσε να με κρίνει και για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο ότι δεν του άρεσε και πως του τη σπάει η φάτσα μου. Αλλά εγώ αυτό που κρατάω είναι η εμπειρία, το ότι βρέθηκα εκεί κι έχω κάνει άλλα τόσα projects στο εξωτερικό. Προσπαθώ, χωρίς να κάνω κακό σε κανέναν».

Για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια τόνισε: «Το μόνο που έχω να πω για τον Κωστή, ο οποίος είναι καταπληκτικός, είναι ότι είμαστε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι με έναν τόσο αξιοθαύμαστο άνθρωπο».