Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 358 - 359 - 360 - 361, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 358+359: Ο Γιαβούζ εκμεταλλεύεται τη δυσχερή οικονομική κατάσταση των Λοκουμτζουζαντέ, προκειμένου να πλησιάσει την Καντέρ δείχνοντας δήθεν αγαθές προθέσεις απέναντί τους. Με τη δικαιολογία ότι πηγαίνει την Καντέρ στη σχολή για να μην περιμένει το λεωφορείο μες στο κρύο, θα την ξεμοναχιάσει σε ένα δάσος λέγοντας πως το αμάξι τους έπαθε βλάβη. Η Καντέρ βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ενώ δεν της περνά καν από το μυαλό τι προθέσεις μπορεί να έχει ο Γιαβούζ.

Τελικά, η εpωτευμένη Καντέρ θα δεχθεί τις συμβουλές της Μεράλ για το πώς να ρίξει τον Τουνά, αλλά η κατάσταση εξελίσσεται από ρομαντική κομεντί στην απόλυτη γκάφα. Συγχρόνως με όλα αυτά, η Φεριντέ βλέπει μερικά ύποπτα μηνύματα στο κινητό του Τοπράκ και αρχίζει να υποψιάζεται πως έχει δεσμό με άλλη γυναίκα. Η ζήλια της θα την αναγκάσει να τον παρακολουθήσει, ενώ ταυτόχρονα θα την τυφλώσει εντελώς και θα παρεξηγήσει την κατάσταση. Ο Γκιουνέι επιμένει να μην αφήνει τη Σονγκιούλ να δουλέψει στην κατάστασή της και καταστρώνει ένα ολόκληρο σχέδιο για να σαμποτάρει τις προσπάθειές της. Παρ' όλη την αντίθετη στάση του Γκιουνέι, η Σονγκιούλ έχει ένα εναλλακτικό σχέδιο.

Ο Αλί, βλέποντας ότι τα κopiτσια προσελκύουν μπελάδες, θα επιχειρήσει να τους μάθει αυτοάμυνα για να μπορέσουν την επόμενη φορά να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Απ’ την άλλη μεριά, αν και η παρεξήγηση δείχνει να λύνεται μεταξύ του Σερκάν και της Τζεμρέ, ένα τηλεφώνημα του Τουνά θα καταστρέψει και πάλι τα πάντα. Θα περάσει καιρός μέχρι ο Σερκάν να συνειδητοποιήσει πως το ενδιαφέρον του Τουνά είναι προς την Καντέρ και όχι προς τη Τζεμρέ. Η Ναζάν μαθαίνει από έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για το σκοτεινό παρελθόν του Γιαβούζ και όταν ακούει ότι ο πατέρας των παιδιών της έχει φυλακιστεί για βιασμό, θα επιχειρήσει να τον απομακρύνει άμεσα από το σπίτι και τα παιδιά της. Ο Γιαβούζ, όμως, σχεδιάζει να πει στον Σερκάν και στη Ντεφνέ όλη την αλήθεια...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδια 360+361: Η εμφάνιση του Γιαβούζ, μετατρέπει σε εφιάλτη τη ζωή της Ναζάν. Φοβάται μην μάθουν τα παιδιά την πραγματική του ταυτότητα καθώς και το ένοχο παρελθόν του. Μια σειρά γεγονότων γίνεται αφορμή να μάθει πρώτος ο Σερκάν την αλήθεια και λίγα αργότερα η Ντεφνέ. Ο Γιαβούζ καταβάλλει προσπάθεια να γίνει συμπαθής στον Σερκάν και σύντομα πετυχαίνει τον σκοπό του. Το γεγονός αυτό ανησυχεί τη Ναζάν. Η αντίδραση της Ντεφνέ είναι πολύ έντονη όταν μαθαίνει για τον πατέρα της. Αρνείται να το αποδεχτεί και φεύγει από το σπίτι.

Η άθλια οικονομική κατάσταση της Καντέρ οδηγεί σε πλειστηριασμό το σπίτι. Η Ζεχρά βρίσκεται σε απόγνωση. Η βοήθεια έρχεται από τον Γιαβούζ ο οποίος προτείνει στην Καντέρ να της δανείσει τα χρήματα. Η Καντέρ αφενός από την πίεση της Ζεχρά κι αφετέρου από τη λανθασμένη εντύπωση που σχηματίζει γι’ αυτόν, δέχεται την πρότασή του. Ο Εζντέρ αμφισβητεί τις καλές προθέσεις του Γιαβούζ και προειδοποιεί την Καντέρ. Η Καντέρ όμως επιμένει να υποστηρίζει ότι ο Γιαβούζ έχει καλές προθέσεις και δεν δίνει σημασία σε κάποιες του κινήσεις.

Τα κopiτσια απορούν όταν βλέπουν στην  πόρτα τους την Ντεφνέ με μια βαλίτσα στο χέρι. Η Ντεφνέ μην έχοντας πού αλλού να πάει αποφάσισε να βρει προσωρινό καταφύγιο στο σπίτι των κopιτσιών. Η άφιξη της Ντεφνέ καθιστά μαρτυρική τη ζωή των κopιτσιών. Όπως ακριβώς  και η παραμονή της Νεριμάν στο σπίτι της Σονγκιούλ και του Γκιουνέι. Όλοι μαζί ψάχνουν τόπο να απαλλαγούν από τους εφιάλτες του. Μετά από αρκετές άκαρπες προσπάθειες, οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες φεύγουν. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι οδηγεί σε κρίση τις σχέσεις του Τοπράκ και της Φεριντέ. Η Φεριντέ διαπιστώνει ότι ο Τοπράκ δεν την γνωρίζει αρκετά και είναι δυστυχισμένη...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ