Breaking News

Bradley Cooper - Irina Shayk: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον Bradley Cooper και την Irina Shayk, μαζί με την κορούλα τους, μετά την εξαντλητική νύχτα της 91ης τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Είχαν προηγηθεί οι φήμες ότι ο 44χρονος ηθοποιός είχε έρθει κοντά με τη Lady Gaga, με αποτέλεσμα να τσακώνεται συνεχώς με την 33χρονη Ρωσίδα καλλονή.

Το σενάριο περί σχέσης με τη Lady Gaga δεν συνεχίστηκε το επόμενο διάστημα, ωστόσο ο Bradley Cooper και η Irina Shayk φαίνεται ότι για δικούς τους λόγους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από σχέση τεσσάρων χρόνων.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το περιοδικό People, το ζευγάρι χώρισε, ενώ οι δυο τους βρίσκονται πλέον σε φιλικές διαπραγματεύσεις σχετικά με την επιμέλεια της κόρης τους.

Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι η Irina έφυγε από την έπαυλη στην οποία ζούσε με τον ηθοποιό. Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και φωτογραφία, που την έδειχνε να φεύγει, κρατώντας μία βαλίτσα.

Ο Bradley Cooper  είχε παντρευτεί την ηθοποιό Jennifer Esposito το 2006. Το Μάιο του 2007 ανακοινώθηκε ότι η Esposito κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Το Σεπτέμβριο του 2010 αναφέρθηκε ότι ο Cooper και η ηθοποιός Renée Zellweger είχαν σχέση για ένα χρόνο, ενώ το Μάρτιο του 2011 δημοσιεύτηκε ότι χώρισαν. 

Ο ηθοποιός ήταν μαζί με την  Irina Shayk από το 2015, χωρίς, ωστόσο, να παντρευτούν, ενώ στις 21 Μαρτίου του 2017 καλωσόρισαν στη ζωή τη μικρή Lea.


Στις αρχές του χρόνου είχαν εντυπωσιάσει με την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί της 76ης απονομής των βραβείων "Χρυσές Σφαίρες 2019".