Breaking News

Έφη Πίκουλα: «Αρνήθηκα να δουλέψω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους, μέσα από τους οποίους αγαπήθηκε από το κοινό, τη δεκαετία του '80 και συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της υποκριτικής. Από το 1986 είναι παντρεμένη με τον Τάκη Βουγιουκλάκη, τον αδελφό της Αλίκης.

Τελείωσε τη Δραματική Σχολή Αθηνών και πρωτοεμφανίστηκε το 1982. Η καριέρα της στην τηλεόραση ολοκληρώθηκε το 2005 με το τέλος της πολύχρονης καθημερινής σειράς "Λάμψη", στην οποία έπαιζε από το 1991.

Η πάντα γοητευτική Έφη Πίκουλα είπε μπροστά στην κάμερα του Πρωινού: «Θυμάμαι πάρα πολύ όμορφα πράγματα από το Νίκο Φώσκολο και τον Μίνωα Κυριακού. Είχα πει ότι θα μείνω ένα - δύο χρόνια στη "Λάμψη" και μετά θα φύγω, αλλά ευτυχώς έμεινα 10 χρόνια. Το τελευταίο επεισόδιο, η τελευταία σκηνή, έκλεισε με μένα. Στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση έκοψα τα μαλλιά μου. Όταν έχεις αυτή τη λαχτάρα να παίξεις, κάνεις ό,τι σου ζητήσει ο σκηνοθέτης». 

Και απoκάλυψε στη συνέχεια: «Αρνήθηκα να δουλέψω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί ήμουν ήδη στην οικογένεια. Και σκέφτηκα - πολύ σωστά - ότι η συμπεριφορά μου θα ήταν πολύ δύσκολη απέναντι στην Αλίκη, που ήταν αδερφή του άντρα μου. Η Αλίκη μου είπε "Είναι δυνατόν να μη θέλεις να παίξεις στο θέατρο Αλίκη;". Την ένιωσα πιο κοντά σαν γυναίκα και όχι ως ηθοποιό. Μία συμβουλή που μου έδινε η Αλίκη ήταν "Να μην κάθεσαι ποτέ στον ήλιο γιατί καταστρέφει το πρόσωπο!"».