Breaking News

Ειρήνη Κολιδά:«Έκοψαν και έραψαν στο μοντάζ τις δηλώσεις για τον Ντάνο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ίσως είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θα πήγαινε με τον Ντάνο. Θέλω να μου γεμίζει τον εγκέφαλο ο άντρας για να μπορέσω να ανταποδώσω κι εγώ συναισθηματικά» είπε πρόσφατα μπροστά στην κάμερα η Ειρήνη Κολιδά... Σήμερα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα", όπου εξήγησε:

«Πάλι έγινε χαμός του χαμού. Θέλω να το μάθει ο κόσμος για να το ξέρει ότι όταν σου παίρνουν μια συνέντευξη οι δημοσιογράφοι κόβουν και ράβουν τα πράγματα όπως αυτοί θέλουν. Και βγάζουν το αποτέλεσμα που θέλουν - και καλά κάνουν - για να υπάρχει τηλεθέαση και να έχουμε να συζητιόμαστε και να σχολιαζόμαστε.

Βεβαίως είπα κάτι διαφορετικό. Η πρώτη ερώτηση που μου έκανε η δημοσιογράφος ήταν αν θα πήγαινα με τον Ντάνο, όπως την έκανε και σε όλες τις κοπέλες εκείνη την ώρα στα MAD.

Της είπα όχι γιατί δεν είναι του στυλ μου. Συνεχίσαμε με άλλες ερωτήσεις για το τι κάνω στη ζωή μου, στη δουλειά μου και αν είμαι μόνη μου ή όχι. Της απάντησα σε όλα αυτά και μετά με ρώτησε ποιος θα ήταν ο άντρας που θα γούσταρα να πάω και θα ήθελα να ήμουν σε σχέση. Και της είπα ότι γενικά δεν έχω πρότυπα φυσιογνωμικά και συγκεκριμένου χαρακτήρα... Αλλά το βασικό που πάντα ψάχνω είναι να μπορεί ο άντρας να μου γεμίζει και να με φτιάχνει στον εγκέφαλο.

Και όλα αυτά τα κόψανε, τα ράψανε και τα έφτιαξαν έτσι όπως ακριβώς ήθελαν για να είμαστε τώρα εδώ εμείς και να συζητάμε. Στα social media έγινε χαμός με τις Ντανίτσες, με βρiζουν όλη μέρα!».