Breaking News

Ε. Τσολάκη: Το μήνυμά της για το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Τσολάκη αποχωρεί από τον Alpha, μετά από 6 χρόνια που ήταν στο δυναμικό του καναλιού. Το βράδυ της Πέμπτης η παρουσιάστρια έγραψε στο Instagram:

«Ήταν Ιούλιος του ‘13 όταν πέρασα για πρώτη φορά την είσοδο αυτού του καναλιού!! Μικρή ακόμα, άγουρη αλλά γεμάτη ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου δόθηκε!!!

Ο ίδιος ενθουσιασμός και η ίδια ευγνωμοσύνη που νιώθω μέχρι και σήμερα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν τόσο ζεστά και τόσο στοργικά και τα 6 χρόνια που ο Alpha ήταν το "σπίτι" μου!!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και κρατάω τη πιο ζεστή θέση στη καρδιά μου για όλους!! Ευχαριστώ που μέσα σ’ αυτούς τους διάδρομους, τα όνειρα μου έγιναν αληθινά!!Μεγάλωσαν, ωρίμασαν, δοκιμάστηκαν αλλά συνέχισαν να υπάρχουν!!💕

Είμαι μόνο κερδισμένη!! Γέμισα από αγάπη, εμπιστοσύνη, εμπειρία και αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ!! ❗️❗️❗️ Κέρδισα και σχέσεις αληθινές που είμαι σίγουρη πως θα κρατήσουν!! 💫💫💫Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά!!!💕💕💕 Ήταν 6 καταπληκτικά χρόνια!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ηταν Ιουλιος του ‘13 οταν περασα για πρωτη φορα την εισοδο αυτου του καναλιου!!Μικρη ακομα,αγουρη αλλα γεματη ενθουσιασμο κ ευγνωμοσυνη για την ευκαιρια που μου δοθηκε!!!Ο ιδιος ενθουσιασμος κ η ιδια ευγνωμοσυνη που νιωθω μεχρι κ σημερα για ολους αυτους τους ανθρωπους που με αγκαλιασαν τοσο ζεστα κ τοσο στοργικα κ τα 6 χρονια που ο Alpha ηταν το «σπιτι»μου!! Σας ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου κ κραταω τη πιο ζεστη θεση στη καρδια μου για ολους!! Ευχαριστω που μεσα σ αυτους τους διαδρομους,τα ονειρα μου εγιναν αληθινα!!Μεγαλωσαν,ωριμασαν,δοκιμαστηκαν αλλα συνεχισαν να υπαρχουν!!💕 Ειμαι μονο κερδισμενη!!Γεμισα απο αγαπη,εμπιστοσυνη,εμπειρια κ αναμνησεις που δεν θα ξεχασω ποτε!!❗️❗️❗️ Κερδισα κ σχεσεις αληθινες που ειμαι σιγουρη πως θα κρατησουν!!💫💫💫 Σας ευχαριστω κ σας αγαπω ολους κ εναν εναν ξεχωριστα!!!💕💕💕 Ηταν 6 καταπληκτικα χρονια!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις