Breaking News

ELIF: Επεισόδια 356 - 357, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 20/6/19 - Επεισόδιο 356: Ο Νετζντέτ είναι πληγωμένος και θυμωμένος. Η Ασουμάν επιστρέφει στο κτήμα για να φροντίσει την Τουγτσέ. Ο Σερντάρ φροντίζει την Γκόντζα. Όταν επιστρέφουν στο αυτοκίνητο διαπιστώνουν πως δεν είναι εκεί. Οι άντρες του Νετζντέτ το έχουν βρει και το ερευνούν. Ο Νετζντέτ βρίσκει το σκουλαρίκι της Γκόντζα μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο Σερντάρ έχει νοικιάσει το αυτοκίνητο με άλλο όνομα και πείθει την Γκόντζα να περάσουν μια ακόμα βραδιά στο σπιτάκι στο δάσος. Η Γκόντζα θέλει να φύγει από το σπιτάκι και να κάνει έκτρωση το συντομότερο δυνατό αλλά ο Σερντάρ τη συμβουλεύει να το ξανασκεφθεί. Ο Νετζντέτ συγκεντρώνει όλους τους άντρες του και τους διατάζει να βρουν την Γκόντζα. Η Ζεϊνέπ λέει στην Τουλάι πως γνωρίζει για την επαγγελματική πρόταση, που της έκανε ο Σελίμ και πως θα χαιρόταν πολύ αν την αποδεχόταν. Η Τουλάι συμφωνεί να δουλέψει για την οικογένεια. Ο Σελίμ χαίρεται όταν το μαθαίνει.

Ο Κεμάλ είναι έξαλλος και θεωρεί την Ασουμάν νεκρή για εκείνον. Καθώς μιλάει σε έναν φίλο του στο τηλέφωνο για όλα αυτά, τον ακούει η Ελίφ και το λέει στην Ιντζί. Η Ελίφ πηγαίνει στο σπίτι της Εμπρού να μάθει τι συμβαίνει και όταν η Ράμπια πηγαίνει στο δωμάτιο της κόρης της για να την ξυπνήσει, βρίσκει εκεί μόνο ένα γράμμα. Στο γράμμα η Εμπρού εξηγεί στη μητέρα της πως έφυγε με τον άντρα, που αγαπάει και η Ράμπια από τη λύπη της λιποθυμάει. Η Ελίφ καλεί ασθενοφόρο από το κινητό της Ράμπια. Λίγα λεπτά μετά φτάνουν οι νοσοκόμοι και διαπιστώνουν πως η Ράμπια έχει ανεβασμένη πίεση.

Η Ράμπια τηλεφωνεί στην Εμπρού αλλά εκείνη δεν απαντάει στις κλήσεις της. Η Μελέκ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ, η οποία αισθάνεται κάπως καλύτερα και χαίρεται πολύ όταν τη βλέπει. Η Μελέκ χαίρεται όταν μαθαίνει πως η Τουλάι θα δουλέψει στο κτήμα. Όταν έρχεται ο Κενάν, η Ζεϊνέπ και η Τουλάι τον αφήνουν μόνο του με τη Μελέκ. Οι δυο τους μιλάνε από καρδιάς για την Ελίφ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 356, 2ος Κύκλος)

Παρασκευή 21/6/19 - Επεισόδιο 357: Ο Βεϊσέλ θέλει να ανοίξει ένα μαγαζί και ρωτάει τη γνώμη του Κεμάλ. Η Ασουμάν παρακολουθεί από απόσταση τον Κενάν και τη Μελέκ και νιώθει ζήλια. Η Ασουμάν συμπεριφέρεται άσχημα στην Τουλάι την ώρα που φτάνουν ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ. Όταν αποχωρούν η Ζεϊνέπ και η Τουλάι, ο Σελίμ λέει στην Ασουμάν πως θα απολυθεί αν φερθεί ξανά με ασέβεια στην Τουλάι. Η Ασουμάν ενοχλείται όταν βλέπει τη Μελέκ να μπαίνει στο αυτοκίνητο του Κενάν. Στη συνέχεια ζητάει συγνώμη από την Τουλάι αλλά εκείνη παραμένει επιφυλακτική μαζί της.

Η Ασουμάν ψάχνει στο δωμάτιο του Κενάν και βρίσκει μια φωτογραφία της Μελέκ και εκείνη τη στιγμή φτάνει και ο Κενάν. Η Ελίφ και η Ιντζί ετοιμάζουν φαγητό για τη Ράμπια και την επισκέπτονται. Η Ράμπια χαίρεται όταν τις βλέπει. Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ αποκαλύπτει πως ο Σερντάρ νοίκιασε το αυτοκίνητο με το όνομα Μουσταφά Τσακίρ. Η Ράμπια στέλνει την Ελίφ στον μπακάλη και στον δρόμο τη βρίσκει ο Κεμάλ. Θυμωμένος την πηγαίνει με τη βία σπίτι.

Η Ράμπια ανησυχεί όταν η Ελίφ δεν επιστρέφει από τον μπακάλη. Ο Σουκρού αποφυλακίζεται και τηλεφωνεί σε έναν φίλο του, ο οποίος βρίσκει τα στοιχεία της Μελέκ. Ο Σουκρού τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει πως θα πληρώσει για ότι έκανε.Η Φεριντέ θέλει να πάει στην αστυνομία όταν μαθαίνει για τις απειλές του Σουκρού, αλλά η Μελέκ της λέει πως δεν χρειάζεται...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 357, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ