Breaking News

ELIF: Επεισόδια 363 - 364 - 365, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 1/7/19 - Επεισόδιο 363: Ο Σελίμ προσπαθεί να πείσει την Πελίν να καταγγείλει τον πρώην φίλο της στην αστυνομία αλλά εκείνη δεν θέλει και ζητάει από τον Σελίμ να μείνει το θέμα μεταξύ τους. Η Ράμπια δεν θυμώνει με την Ελίφ και την Ιντζί επειδή πήραν τα χρήματά της και τα κopiτσια χαίρονται όταν το ακούν. Η μητέρα του Σεντάτ, η Μεβλιγιέ, πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπια και τη ρωτάει αν έχει νέα από την Εμπρού και τον γιο της αλλά και εκείνη δεν ξέρει τίποτα.

Η Μεβλιγιέ κατηγορεί την Εμπρού και λέει πως δεν θέλει να ξαναδεί κανέναν από τους δύο τους πια. Η Ράμπια λυπάται όταν το ακούει. Η Εμπρού τηλεφωνεί στη Ράμπια και της λέει να μην ανησυχεί και πως έχει μια καλή ζωή με τον Σεντάτ και δεν σκοπεύουν να γυρίσουν πίσω. Η Ράμπια είναι λυπημένη επειδή δεν καταφέρνει να πείσει την κόρη της να επιστρέψει. Όταν ο Κεμάλ επιστρέφει σπίτι λέει στην Ελίφ πως ξέρει ότι αυτή έκλεψε τα χρήματα και πως έκανε μεγάλο λάθος που δεν του τα έδωσε. Της ζητάει να τα κλέψει ξανά και να του τα δώσει. Η Ελίφ δεν ξέρει τι να πει. Η Ζεϊνέπ δεν τα πάει καλά στις εξετάσεις της γιατί η Πελίν της είχε δώσει λάθος σημειώσεις. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως το έκανε επίτηδες αλλά ο Σελίμ πιστεύει πως το έκανε από λάθος.

Η Πελίν λέει στη Φεραγιέ πως ο Κοράι προσπάθησε να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητό του και ο Σελίμ της έσωσε τη ζωή. Παραδέχεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Σελίμ και η Φεραγιέ ανησυχεί για την εμμονή που έχει μαζί του. Η Μελέκ και η Φεριντέ χαίρονται όταν μαθαίνουν πως ο Μουράτ έγινε οδηγός στο κτήμα. Όταν ο Μουράτ τους λέει πως η Ασουμάν φέρεται άσχημα στην Τουλάι, η Μελέκ και η Φεριντέ θυμώνουν. Ο Μουράτ είναι ενθουσιασμένος με τη νέα του δουλειά. Η Αλιγιέ δεν είναι ευχαριστημένη με την πρόσληψη του Μουράτ αλλά σέβεται την απόφαση του Κενάν. Ο Σερντάρ προσπαθεί να κανονίσει το διαβατήριο της Γκόντζα για να τη στείλει στο εξωτερικό και έρχονται πιο κοντά...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 363, 2ος Κύκλος)

Τρίτη 2/7/19 - Επεισόδιο 364: Ο Κοράι βρίσκει την Πελίν στην είσοδο της σχολής και τη ρωτάει ποιος ήταν αυτός που την έσωσε. Εκείνη του απαντάει πως είναι κάποιος που την αγαπάει πολύ και ο νεαρός γίνεται έξαλλος. Περιμένει στην είσοδο και όταν βλέπει τον Σελίμ του ζητάει να μείνει μακριά από την Πελίν και τον απειλεί με μαχαίρι. Ο Σελίμ λέει στον Κοράι να αφήσει ήσυχη την κοπέλα, του παίρνει το μαχαίρι και πιάνονται στα χέρια. Ο Κοράι φεύγει λέγοντας του πως θα τα ξαναπούν σύντομα. Ο Σελίμ συναντάει την Πελί και της μιλάει για τον καυγά που είχε με τον Κοράι. Της προτείνει να μιλήσει μαζί του άλλη μια φορά και αν δεν αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της, να τον καταγγείλει. Η Πελίν συμφωνεί να το κάνει και ο Σελίμ φεύγει.

Η Πελίν τηλεφωνεί στη Φεραγιέ και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Φεραγιέ της λέει πως άκουσε στη σχολή να συζητάνε πως η σχέση του Σελίμ και της Ζεϊνέπ περνάει κρίση και αυτό δίνει ελπίδες στην Πελίν. Σκέφτεται να αγοράσει ένα ωραίο δώρο στον Σελίμ με αφορμή τα γενέθλια του. Η Ζεϊνέπ περιμένει τον Σελίμ αλλά δεν έχει ιδέα για όσα έχουν συμβεί. Όταν εμφανίζεται ο Σελίμ με σημάδια στο πρόσωπο τον ρωτάει τι έγινε. Ο Σελίμ της λέει πως δήθεν τσακώθηκε με έναν οδηγό στην κίνηση και πως δεν είναι κάτι σημαντικό. Όταν η Ζεϊνέπ προσπαθεί να περιποιηθεί τις πληγές του ο Σελίμ της βάζει τις φωνές. Αργότερα το ζευγάρι πηγαίνει σινεμά και συμφιλιώνονται. Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει ένα πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του Σελίμ. Ο Μουράτ δεν ξέρει πως να οδηγεί αυτόματο αυτοκίνητο και νιώθει άσχημα.

Ο Κενάν του δείχνει. Η Ελίφ επισκέπτεται τη Ράμπια είναι πολύ λυπημένη επειδή η Εμπρού δεν θα γυρίσει ξανά και η Ελίφ προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση. Η πίεση της Ράμπια ανεβαίνει και δεν έχει φάρμακα. Η Ελίφ πηγαίνει στο φαρμακείο αλλά δεν μπορεί να πάρει το φάρμακο επειδή δεν έχει συνταγή. Όταν επιστρέφει στο σπίτι της Ράμπια, τη βρίσκει λιπόθυμη. Όταν συνέρχεται, η Ελίφ ετοιμάζει νερό με λεμόνι για να της το δώσει, ακολουθώντας τη συμβουλή του φαρμακοποιού. Η Ιντζί αγοράζει σοκολάτες και πηγαίνει στη Ράμπια για να απολογηθεί. Λυπάται όταν βλέπει πως είναι άρρωστη. Τα δύο κopιτσάκια προσπαθούν να βρουν τρόπο να πάρουν το φάρμακο της Ράμπια. Ο Σερντάρ κανονίζει το διαβατήριο της Γκόντζα και θα μπορεί να φύγει από τη χώρα σε τρεις μέρες. Επίσης έχει κανονίσει πριν φύγει να επισκεφθεί έναν γιατρό και να κάνει έκτρωση...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 364, 2ος Κύκλος)

* Την Τετάρτη 3 Ιουλίου η σειρά δεν προβλήθηκε...

Πέμπτη 4/7/19 - Επεισόδιο 365: Η Μελέκ και η Φεριντέ βάζουν τα γέλια όταν ο Μουράτ τους λέει πως δεν ήξερε πως να οδηγήσει το αυτοκίνητο. Η Ελίφ και η Ιντζί παίρνουν το τηλέφωνο του Κεμάλ και καλούν την Ασουμάν. Της λένε πως η Εμπρού το έσκασε, πως η Ράμπια είναι άρρωστη και χρειάζεται γιατρό και ζητάνε τη βοήθειά της. Το επόμενο πρωί η Ασουμάν καλεί τη Ναζάν και της μιλάει για την κατάσταση της Ράμπια. Η Ναζάν της λέει πως θα περάσει εκείνη από το σπίτι της Ράμπια. Η Αρζού ακούει τη Ναζάν να μιλάει με την Ασουμάν και την ακολουθεί. Η Ναζάν συνειδητοποιεί πως η Αρζού την παρακολουθεί και της ξεγλιστρά λίγο πριν τη δει μαζί με την Ελίφ.

Η Ναζάν επιστρέφει την Ελίφ στο σπίτι του Κεμάλ και της λέει πως πρέπει να είναι πολύ προσεχτική γιατί κακοί άνθρωποι την κυνηγούν. Στη συνέχεια η Ναζάν πηγαίνει στη Ράμπια. Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει το πάρτι για τα γενέθλια του Σελίμ αλλά σε εκείνον συμπεριφέρεται σαν να τα έχει ξεχάσει. Ο Σελίμ στενοχωριέται. Η Πελίν καλεί τον Σελίμ να πάνε για καφέ. Του λέει με κλάματα πως μίλησε με τον Κοράι αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να την αφήσει ήσυχη και έτσι πήγε στην αστυνομία. Ο Σελίμ προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και την αγκαλιάζει για να την ηρεμήσει. Ο Μουράτ τους βλέπει μαζί και νιώθει θυμό και λύπη ταυτόχρονα. Όταν πηγαίνει να πάρει τη Ζεϊνέπ όμως δεν της λέει τίποτα.

Η Μελέκ συνεχίζει να μοιράζει φυλλάδια για την εξαφάνιση της Ελίφ και όταν κάθεται στο πάρκο να ξεκουραστεί συναντάει τον Χαμίτ και εκείνος αναγνωρίζει την Ελίφ. Λέει στη Μελέκ πως ο Μαχμούτ ανάγκασε την Ελίφ να ζητιανεύει για αρκετό καιρό, μετά εκείνος και η Ελίφ το έσκασαν και μετά την προστάτευε ο Μουχσίν. Ο φίλος του Χαμίτ τον ενημερώνει πως πρέπει να φύγουν γιατί έρχεται η αστυνομία και εκείνος δίνει ραντεβού στη Μελέκ την επόμενη μέρα στο ίδιο σημείο για να της πει για την Ελίφ. Ο Κεμάλ μαθαίνει πως ο ενοικιαστής του καταστήματος της Ράμπια δεν της έχει δώσει το ενοίκιο και πηγαίνει εκείνος και το παίρνει και κρατάει τα μισά χρήματα...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 365, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ