Breaking News

Ελένη Κοκκίδου: «Σπούδασα ψυχολογία, αλλά εγκατέλειψα τις σπουδές τον τελευταίο χρόνο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Κοκκίδου, η τηλεοπτική Βουλίτσα της σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού.

«Είμαι εδώ με ένα κopiτσι, γιατί έχει αυτά τα παιδικά μάτια... Να της κάνουμε κι ένα κοντινό, να μας ρίξει κι ένα χαμόγελο. Βγάζει μια καλοσύνη, μία παιδικότητα και μία αγνότητα...» είπε στην έναρξη της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά, με την αγαπημένη ηθοποιό να απαντά:

«Η παιδική μου φύση δεν λέει να φύγει, αλλά είναι πολύ χρήσιμη για το θέατρο. Γιατί στο θέατρο όταν αναλαμβάνεις έναν καινούργιο ρόλο πρέπει να είσαι σαν τα παιδιά, που ρωτάνε πρώτη φορά "τι είναι αυτό;" Πρέπει να βλέπεις τα πράγματα από την αρχή, με μια φρεσκάδα...».

«Σπούδασα ψυχολογία, αλλά δεν πήρα το πτυχίο μου. Αποφάσισα ότι δεν δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά και εγκατέλειψα τον τελευταίο χρόνο. Αλλά οι σπουδές με βοήθησαν πάρα πολύ στο θέατρο και στη ζωή. Είχα πάρει μαθήματα ψυχολογίας, φιλοσοφίας και κοινωνιολογίας» είπε στην παρουσιάστρια η Ελένη Κοκκίδου.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά του Alpha, που θα συνεχίσει για έβδομη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη «Λωξάντρα», μία παράσταση βασισμένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική απόδοση του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη.

Η παράσταση ξεκινάει την περιοδεία της την Παρασκευή 28 Ιουνίου από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και μουσικών, με επικεφαλής την Ελένη Κοκκίδου (Λωξάντρα), τον Γιώργο Αρμένη (Δημητρός), τον Μιχάλη Μητρούση, την Ευαγγελία Μουμούρη και την Σοφία Παπάζογλου (τραγουδίστρια Ευθαλία) ζωντανεύουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μιας ξεχασμένης Ελλάδας...