Breaking News

Ένταση ξανά στο Survivor - Νίκη και έξαλλοι πανηγυρισμοί για το ταξίδι στην Κολομβία - Ατυχία για τη Δαλάκα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για ένα μεγάλο έπαθλο αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στο επεισόδιο της Δευτέρας: ένα ταξίδι στην Κολομβία.

Όπως είπε ο Τανιμανίδης, οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα περάσουν δύο ημέρες σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της χώρας Μπογκοτά, θα διασκεδάσουν στην πόλη και θα απολαύσουν πλούσιο φαγητό.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα επικράτησε ένταση για ακόμη μία φορά ανάμεσα στους παίκτες. Τη στιγμή που αγωνιζόταν ο Εμρέ, ο Μπόρα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Η κίνηση αυτή προκάλεσε μετά το τέλος του παιχνιδιού την αντίδραση του Γιουσούφ, ενώ έξαλλος ήταν και ο Εμρέ, που πέταξε ότι βρήκε μπροστά του.

Το ταξίδι κέρδισε η Μαύρη ομάδα, που επικράτησε εύκολα με 10-6. Στο τελευταίο παιχνίδι η Σουντέ νίκησε την Αφροδίτη Σκαφίδα και ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί.

Όμως η Κατερίνα Δαλάκα δεν ταξίδεψε στην Κολομβία με τους συμπαίκτες της. Ο Τανιμανίδης είχε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες την Κατερίνα, όταν έγινε το αγώνισμα για το ταξίδι στην Κούβα (που κέρδισε τότε η Άσπρη ομάδα), ότι το διαβατήριό της λήγει σε λιγότερο από έξι μήνες. «Για να ταξιδέψεις χρειάζεται να έχεις τουλάχιστον έξι μήνες μέχρι τη λήξη του διαβατηρίου σου» της είχε πει τότε ο παρουσιαστής, κάτι που ίσχυσε και για το ταξίδι στην Κολομβία.

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο Survivor (στο τελευταίο το ταξίδι στην Κολομβία).