Breaking News

Γιώργος Κατσινόπουλος για Αποστολία Ζώη: «Βρεθήκαμε σε κοινή παρέα κι έφυγα. Ένιωσα απέχθεια...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Κατσινόπουλος ήταν καλεσμένος στο «The2Night Show», όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο Nomads, αναφέρθηκε στις φιλίες που έκανε και εξήγησε γιατί δεν μιλάει πια με την Αποστολία Ζώη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Εγώ, μετά από ενάμιση χρόνο, τα άτομα που είχα αποφασίσει να μιλάω και τους είχα κρατήσει δίπλα μου, συνεχίζω και τους κρατάω δίπλα μου. Τα άτομα που δεν είχα αποφασίσει να μιλάω, δεν ξαναμίλησα ποτέ. Σε ένα πάρτι δεν μίλησα με την Αποστολία. Δεν ξέρω καν αν με είδε, αλλά ήμασταν σε μια κοινή παρέα και σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν νομίζω ότι και η ίδια θα ζήταγε μια δεύτερη ευκαιρία. 

Οι γνωριμίες οι σωστές γίνονται κάτω από κακές συνθήκες. Όσες γνωριμίες έχω κάνει κάτω από καλές συνθήκες, δεν έχουν κρατήσει.

Οπότε όταν φτάνεις σε όρια και απογuμvώνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου, χωρίς να λέω απαραίτητα ότι είναι κακός χαρακτήρας, λέω ότι δεν μου κάνει, μην παρεξηγηθώ... Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας, οι χαρακτήρες μας και η λογική μας. Και φτάσαμε σε ένα σημείο που μέσα μου ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, άδικα και μια απέχθεια. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω αυτό το πράγμα...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Στο δεύτερο βίντεο ολόκληρη η συνέντευξη.