Breaking News

Gwyneth Paltrow - Brad Falchuk: Βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Gwyneth Paltrow είχε παντρευτεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τον αρραβωνιαστικό της Brad Falchuk (σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός) στο σπίτι της στα Hamptons, στο Long Island της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, συνεχίζουν να ζουν σε διαφορετικά σπίτια. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 στα γυρίσματα της σειράς Glee, όπου ο Falchuk ήταν μεταξύ των παραγωγών, ενώ η Paltrow έκανε εμφάνιση guest σε 5 επεισόδια.

Πριν λίγες ημέρες η 46χρονη ηθοποιός δήλωσε στο Sunday Times Style Magazine ότι οι φίλοι τους θεωρούν πως αυτός ο τρόπος - να μην μένει στο ίδιο σπίτι με τον 48χρονο σύζυγό της - είναι ιδανικός. Επίσης, τόνισε ότι ο λόγος που δεν ζουν μαζί είναι γιατί προσπαθούν ακόμα να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, καθώς έχουν και παιδιά από προηγούμενους γάμους.

Το ζευγάρι καταγράφηκε την Παρασκευή στους δρόμους του Λονδίνου. Όπως αναφέρει η Daily Mail, που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι δυο τους φάνηκε να έχουν μία έντονη συζήτηση, ενώ δεν χαμογέλασαν ούτε μία στιγμή.

Να σημειωθεί ότι η Gwyneth Paltrow ήταν μαζί με τον Brad Pitt από το 1996 έως το 1997 και ακολούθησε η σχέση της με τον ηθοποιό Ben Affleck από το 1997 έως το 2000. Κατόπιν, συνέχισε με τον μουσικό Chris Martin, συνιδρυτή και τραγουδιστή της βρετανικής ροκ μπάντας Coldplay. Με τον Chris Martin παντρεύτηκε και απέκτησαν δύο παιδιά, ενώ χώρισαν το 2014. Η ηθοποιός είχε συνδεθεί, επίσης, στο παρελθόν με τον Αμερικανό ηθοποιό, τραγουδιστή και πρώην μοντέλο Donovan Leitch Jr και τους ηθοποιούς Robert Sean Leonard και Luke Wilson.