Breaking News

Η Αλικάκη μίλησε για όλα: Η ζωή της, το θέατρο, το «Τατουάζ» και ο ρόλος της στα «Αστέρια στην άμμο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μυρτώ Αλικάκη θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, που θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα από τις 3 Ιουλίου.

Στην παράσταση παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης, Μυρτώ Αλικάκη, Τάκης Παπαματθαίου, Τάσος Γιαννόπουλος, Αντίνοος Αλμπάνης, Λαέρτης Μαλκότσης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νεφέλη Κουρή , Ρένος Ρώτας, Θάλεια Σταματέλου, Χάρης Χιώτης και Βαγγέλης Κυπαρίσσης.

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και στη νέα δραματική σειρά του Alpha «Αστέρια στην άμμο», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση - Ζαϊρη. Στη σειρά θα παίξει και ο πρώην σύζυγός της Πέτρος Λαγούτης, με τον οποίο, μάλιστα παραμένουν παντρεμένοι,  καθώς δεν έχουν κινήσει διαδικασίες διαζυγίου.

Η Μυρτώ Αλικάκη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό, όπου μίλησε για τη ζωή της, την παράσταση, το τέλος του «Τατουάζ» και τη νέα σειρά του Alpha, ενώ αναφέρθηκε και στη θρυλική σειρά «Αναστασία» (1993-1994, Mega).

«Ξεκινήσαμε νέα σειρά στην Κύπρο, που είναι του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου. Θα λέγεται "Αστέρια στην άμμο" και θα έχει ένα υπέροχο καστ ηθοποιών. Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει σίγουρα τα "Αστέρια στην άμμο" και τις "8 Λέξεις". Νομίζω ότι ετοιμάζουν και μία τρίτη σειρά» είπε η ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Γεωργίου είχε ξεκαθαρίσει τον περασμένο Μάρτιο πως δεν εμπλέκεται καλλιτεχνικά με τη σειρά «Αστέρια στην άμμο», που είναι μία παραγωγή της εταιρίας που έχει με τον Κούλλη Νικολάου.

Για το ρόλο της αποκάλυψε: «Θα έχω μία πάρα πολύ διαφορετική εμφάνιση γιατί είναι μία ηρωίδα που με γοήτευσε πολύ. Είναι μία γυναίκα, που δεν βγαίνει από το σπίτι. Είναι μία γλύπτρια, πολύ κλεισμένη στον εαυτό της, μέσα σε έναν δυστυχισμένο γάμο. Επίσης, έχει ενόραση, βλέπει πράγματα, μιλάει λίγο περίεργα και όλοι τη θεωρούν τρελή».

Δείτε όσα είπε στη Φαίη Σκορδά.