Breaking News

Κώστας Μπόβολος του Big Brother 1: «Με χρησιμοποίησαν και τους χρησιμοποίησα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Big Brother 1 ξεκίνησε να προβάλλεται στον ANT1 στις 10 Σεπτεμβρίου 2001. Μεταξύ των παικτών που ξεχώρισαν ο Κώστας Μπόβολος, ο οποίος - μετά από δύο χρόνια στην Αθήνα - επέστρεψε στην πόλη που γεννήθηκε, στην Άρτα.

Ο ίδιος δήλωσε στο Happy Day ότι παντρεύτηκε τη σύντροφό του πριν από ένα μήνα. Συγκεκριμένα, είπε την κάμερα της εκπομπής του Alpha:

«Όταν πήγα στο Big Brother ήμουν 26 ετών. Τότε έβλεπα το Ιταλικό Big Brother και δούλευα σε μία ιταλική εταιρία περίπου 12 ώρες την ημέρα. Στη συνέχεια έκανα φροντιστήρια ιταλικών και το βράδυ δούλευα και σε μπαρ. Αυτό γινόταν για δύο χρόνια συνεχόμενα και μπήκα για να ξεκουραστώ.

Έκατσα 101 μέρες, έκανα διακοπές και πέρασα χαλαρά. Ήξερα ότι ήμουν αναλώσιμος. Με χρησιμοποίησαν, τους χρησιμοποίησα και πήγα στο σπίτι μου. Όποιος νομίζει ότι αυτό το πράγμα θα υπάρχει εσαεί είναι καταδικασμένος να την πατήσει, δυστυχώς. Εγώ, ευτυχώς, όχι... έκατσα ένα - δύο χρόνια στην Αθήνα, πέρασα φανταστικά, γύρισα πίσω και συνέχισα τη ζωή μου.

Μένω στην Άρτα, παντρεύτηκα πριν από  ένα μήνα και έχω ένα ωραίο café-bistro, που πάει καλά.  

Όταν βγήκα από το παιχνίδι είδα έναν κόσμο αλλαγμένο απέναντι σε μένα, ενώ εγώ ήμουν ο ίδιος. Εάν πήγαινα τώρα σε ένα ριάλιτι θα ήμουν πιο δασκαλεμένος, πιο υποψιασμένος. Τότε δεν ξέραμε τίποτα. Έβλεπα τον αυατό μου στις εφημερίδες και έλεγα "Πάει καλά ο κόσμος;"».