Breaking News

Nations League - Μικρός και Μεγάλος Τελικός Live στο Open: Ελβετία-Αγγλία (16:00), Πορτογαλία-Ολλανδία (21:45)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπάει στην Πορτογαλία και η τηλεόραση του OPEN μας μεταφέρει τον παλμό και το θέαμα με δύο ζωντανές μεταδόσεις: Τον μικρό τελικό του Nations League, Ελβετία-Αγγλία και το σπουδαίο παιχνίδι του μεγάλου τελικού Πορτογαλία-Ολλανδία, που θα αναδείξει τον πρώτο πρωταθλητή της νέας διοργάνωσης.

Την Κυριακή το βράδυ, στις 21:45, η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει μπροστά στο διψασμένο για τον τίτλο κοινό της την Ολλανδία, oμάδα των πρωταθλητών Ευρώπης με τη Λίβερπουλ, Φαν Ντάικ και Βαϊνάλντουμ, αλλά και των φοβερών παιδιών της νέας γενιάς του Άγιαξ, που θαυμάσαμε στο φετινό Champions League.


Το OPEN θα συνδεθεί αρκετά λεπτά πριν από τη σέντρα με το γήπεδο "Ντραγκάο" του Πόρτο και ο Πάνος Βόγλης θα περιγράψει τον μεγάλο τελικό, την απονομή και τον γύρο του θριάμβου από την ομάδα που θα κατακτήσει το Nations League!

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 16:00, η Ελβετία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στον μικρό τελικό που θα διεξαχθεί στο "Αφόνσο Ενρίκες" του Γκιμαράες. Παρά την απογοήτευση για τη χαμένη ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό, οι δύο ομάδες θέλουν να ολοκληρώσουν την επιτυχημένη παρουσία τους στο πρώτο Nations League με ψηλά το κεφάλι και, σε συνδυασμό με την έλλειψη σκοπιμότητας και άγχους που συνήθως υπάρχει σε τέτοια παιχνίδια, αναμένεται να μας προσφέρουν επιθετικό ποδόσφαιρο με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Γρηγόρης Ποζιός.