Breaking News

NCIS: Από 1η Ιουλίου ο έβδομος κύκλος καθημερινά στο Open (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O έβδομος κύκλος της πολυβραβευμένης αστυνομικής σειράς έρχεται από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και καθημερινά στις 21.00, στο OPEN.

Το NCIS (Naval Criminal Investigative Service) είναι αστυνομική δραματική σειρά αμερικάνικης παραγωγής, στην οποία πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξειδικευμένων πρακτόρων που δουλεύουν στις Ναυτικές Ποινικές Διερευνητικές Υπηρεσίες και οι οποίες διεξάγουν ποινικές έρευνες σχετικά με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και του Σώματος των Πεζοναυτών.

Ο Τζέθρο Γκιμπς και οι συνεργάτες του, ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις δύσκολες και επικίνδυνες που πάντα έχουν να κάνουν με το Ναυτικό. Υποβρύχια που εξαφανίζονται, μυστηριώδη περιστατικά εν πλω , δολοφονίες ναυτικών είναι μερικές από τις υποθέσεις που αναλαμβάνουν. Μία ομάδα από τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους πράκτορες που όλοι μαζί όμως μπλέκουν σε περιπετειώδεις καταστάσεις γεμάτες δράση, αγωνία και αστυνομικό μυστήριο.

Στην πρεμιέρα του 7ου κύκλου ο Γκιμπς, ο Τόνι και ο Μακ Γκι αναλαμβάνουν τη ριψοκίνδυνη αποστολή να σώσουν τη Ζίβα. Όλοι μαζί επιστρέφουν στην Ουάσινγκτον, όπου η Ζίβα γίνεται μέλος της ομάδας NCIS και προσπαθεί να πάρει την αμερικάνικη υπηκοότητα.

Αυτός ο κύκλος έχει άρωμα Λατινικής Αμερικής, καθώς η ομάδα του Γκιμπς βρίσκεται ανάμεσα σ’ έναν πόλεμο Μεξικανών εμπόρων ναρκωτικών. Όλα τα μέλη της ομάδας καλούνται να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, που μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικά δυσάρεστα αποτελέσματα...

Δημιουργοί: Ντόναλντ Π. Μπελλισάριο , Ντον Μσγκιλ

Πρωταγωνιστές: Mark Harmon (Leroy Jethro Gibbs), David McCalum (Donald "Ducky" Mallard), Pauley Perrette (Abigail "Abby" Sciuto), Sean Murray (Timothy McGee), Michael Weatherly (Anthony DiNozzo), Brian Dietzen (Jimmy Palmer), Cote De Pablo (Ziva David), Rocky Caroll (Leon Vance).