Breaking News

Σοφία Αρβανίτη: «Ήμουν σοκαρισμένη για πολλά χρόνια, δεν το πίστευα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Είμαι ποπ τραγουδίστρια, έτσι εμφανίστηκα τη δεκαετία του '90. Αν πω ότι είμαι ροκ, είμαι καραγκιόζης. Δεν είμαι ροκ...» είπε η εμφανώς αδυνατισμένη Σοφία Αρβανίτη, που υποδέχθηκε στο σπίτι της τη Μαίρη Αργυριάδου από την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα».

Αναφερόμενη στην επιτυχημένη συνεργασία της με τη Bonnie Tayler στο «Πεθαίνω στην ερημιά - The desert is in your heart» το 1992, τόνισε:

«Είχα πάρα πολύ άγχος γιατί τα αγγλικά μου ήταν πενιχρά. Δέχτηκε να το πει, της το στείλαμε (με τον Μιχάλη Ρακιντζή) σε κασέτα για να το ακούσει. Εγώ δεν θα την παρεξηγούσα αν δεν απαντούσε ποτέ. Δεν είχα "ψωνιστεί" από τη συνεργασία αυτή. Ήμουν σοκαρισμένη για πολλά χρόνια, δεν το πίστευα...»

Ήταν εύκολη η συνεργασία της με τον τότε σύντροφό της Μιχάλη Ρακιντζή; «Όχι, δεν ήταν εύκολο καθόλου, γιατί κυκλοφορούσα μέσα στο σπίτι του - ήταν στούντιο και σπίτι μαζί - και είχα γνωριστεί και με την οικογένειά του. Είχα γίνει σαν παιδί τους και πέρναγα από μεγαλύτερο έλεγχο, που ήταν πολύ πιο αυστηρός...».

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με έναν λαϊκό τραγουδιστή, όπως οι Σταμάτης Γονίδης, Νότης Σφακιανάκης και Νίκος Οικονομόπουλος, ενώ αποκάλυψε ότι είχε πάει στο παρελθόν να ζητήσει αυτόγραφο από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, την οποία θαύμαζε. 

Για 500.000 ευρώ θα έκανε ολόγuμvη φωτογράφιση: «Θα έκανα ολόγuμvη φωτογράφιση, πολύ υψηλής αισθητικής, μόνο αν επρόκειτο να βοηθήσω να διαδοθεί μία ιδέα...».