Breaking News

«Τα εξωτερικά γυρίσματα για τη σειρά Λένη ήταν ταλαιπωρία. Περνούσαμε κακουχία...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η σειρά "Λένη", σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη, είχε προβληθεί στο Mega τη σεζόν 2003-2004.

Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Βογιατζής, Δήμητρα Δουμένη, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιώργος Καραμίχος, Σούλα Αθανασιάδου, Δημήτρης Καμπερίδης, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Μαρίνα Ψάλτη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Πέτρος Καλφομανώλης κ.α.

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην κάμερα του dot. όπου απάντησε στη γνωστή στήλη της εκπομπής "αδιάκριτες" ερωτήσεις". Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε «Ποια ήταν η πιο δύσκολη φωτογράφιση που έχει κάνει», αποκάλυψε:

«Δεν έχω κάνει δύσκολες φωτογραφίσεις, αλλά δύσκολα γυρίσματα. Τα εξωτερικά γυρίσματα που έχω κάνει με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη μικρή Δήμητρα Δουμένη (υποδύθηκε την Όλια Πλατή) στη σειρά "Λένη" ήταν μία ταλαιπωρία, γιατί έγιναν στην εθνική οδό. Ήταν βραδινά τα γυρίσματα και το παιδάκι ήταν μωρό, 5-6 χρονών. Θυμάμαι ότι περνούσαμε κακουχία από την άποψη του κρύου και του ξημερώματος. Το παιδί ήταν ανήσυχο γιατί έπρεπε να πάει να κοιμηθεί. Είχαμε όλοι την έγνοια του μικρού παιδιού».

Και πρόσθεσε: «Δύσκολα ήταν τα γυρίσματα και στις ταινίες "Παπαφλέσσας" και "Οι Σουλιώτες"».