Breaking News

Βάνα Μπάρμπα: «Στην πολιτική και στη showbiz πουλάει πάντα το κακό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Σ' αυτή τη χώρα, τόσο στην πολιτική όσο και στη showbiz, το μόνο που πουλάει πάντα είναι το κακό» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή "Citizen One" του One Channel, όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Κώστα Γιαννακίδη, η γνωστή ηθοποιός και υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Ιωαννίνων, δήλωσε ότι ένας από τους λόγους που την έκαναν να θέλει να συμπράξει με το κόμμα είναι το γεγονός πως η πρόεδρος είναι γυναίκα και οι γυναίκες πρέπει να είναι ενωμένες.

Επίσης, τοποθετήθηκε και γύρω από την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο χαρακτήρισε ψυχή του κόμματος, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ουσιαστική απομάκρυνση από το ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, υπογράμμισε πως είναι λογικό η Φ. Γεννηματά, ως γυναίκα, να έχει κουραστεί από μεγάλες, ανδρικές προσωπικότητες, υποστηρίζοντας πως ως πρόεδρος θα έπρεπε να είναι ελεύθερη να παίρνει τις αποφάσεις που θέλει.

«Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική σκηνή της χώρας παίζουν πολύ μικρό ρόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ για την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως πρόκειται για μία γυναίκα που ξέρει να παίρνει ρίσκα.

Αναφερόμενη στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου, ζήτησε από τον κόσμο να δώσει διψήφιο ποσοστό στο ΚΙΝΑΛ και να εμπιστευτεί τις γυναίκες.

Μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε και για τη Μελίνα Μερκούρη, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.