Breaking News

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Όταν ήμουν στο Δημοτικό μισούσα το όνομά μου γιατί γελούσαν μαζί μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μισούσε το μικρό του όνομα, καθώς στο Δημοτικό δεχόταν πολύ... «bullying», με αποτέλεσμα να μην συστήνεται ως Βλαδίμηρος αλλά ως... Κώστας!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της «Μουρμούρας», που θα συνεχίσει για έβδομη σεζόν στον Alpha, αποκάλυψε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου»:

«Δεν ήμουν καλός μαθητής. Βαριόμουν ασύστολα και δεν είχα κανένα μέλλον όσον αφορά τα γράμματα. Το καλύτερο μάθημα ήταν το... διάλειμμα! Άρχισα να διαβάζω όταν μπήκα στη δραματική σχολή.

Για λίγα χρόνια, όχι πολλά, όταν ήμουν στο Δημοτικό, συστηνόμουν σαν Κώστας. Το μισούσα το όνομά μου. Με δουλεύανε όλοι, οι μισοί δεν μπορούσαν να το πουν και οι άλλοι γελούσαν μαζί μου. Γολγοθάς ήταν το όνομά μου όταν ήμουν παιδάκι στο Δημοτικό. 

Ο πατέρας μου είχε γεννηθεί το 1883, είχε έρθει από τη Ρωσία και άλλαξε ταυτότητα. Ένας μεγάλος μου αδερφός, από άλλο γάμο, είχε σκοτωθεί κάπου σε έναν αγώνα - δεν θυμάμαι πού ακριβώς - και μου έδωσε εμένα το όνομά του».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε και για την ηθοποιό και σύζυγό του Έφη Μουρίκη, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 31 χρόνια.