Breaking News

Αποκαλυπτικές η Χριστίνα Παππά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο «The 2Night Show» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Απρίλιο η Χριστίνα Παππά έκανε λόγο για "τα δύο πιο άσχημα χρόνια της ζωής της", μετά την αθωωτική απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σχετικά με την υπόθεση με το κύκλωμα κoκαΐvης στο Κολωνάκι, για την οποία κατηγορούνταν η ίδια και ο γιος της, Δημήτρης.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δικαστική περιπέτεια που πέρασε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα δύο τελευταία χρόνια εκείνη και ο μονάκριβος γιος της.

Στο «The 2Night Show» μίλησε για όλα και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και κυρίως για τον έpωτα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την καθημερινότητά τους. 

Αναφερόμενη στην αγάπη της για τα τατουάζ, είπε: «Δεν θα μπορούσα να γράψω το όνομα Κωνσταντίνος Βασάλος πάνω μου. Όχι. Δε μου αρέσει να γράψω το όνομα συντρόφου ή συζύγου. Του παιδιού μου ναι. Δε ξέρω πώς φαίνεται... Δε μου πάει. Ενώ του παιδιού μου, μου πάει. Μπορεί να κάνω ένα τατουάζ που να είναι για τον Κωνσταντίνο. Αυτό ναι, να το κάνω. Όνομα δεν θέλω να γράψω πάνω μου».

Δείτε τις δύο συνεντεύξεις.