Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 368 - 369 - 370 - 371, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 368+369: Τα κopiτσια κοντεύουν να τρελαθούν βλέποντας μέρα με τη μέρα τον κίνδυνο της αποκάλυψης να πλησιάζει και η Καντέρ αισθάνεται ακόμα περισσότερες τύψεις βλέποντας πως έχει παρασύρει μαζί της στον όλεθρο και τις αγαπημένες της φίλες. Βλέπουν πια κι οι ίδιες ότι δεν γίνεται να ζήσουν για πάντα σαν κυνηγημένες και λέγοντας ψέματα στον Σερκάν και στην αστυνομία.

Η Μεράλ βλέποντας την Καντέρ να λιώνει από στεναχώρια, αναλαμβάνει να τη συμφιλιώσει με τον Τουνά για να της φτιάξει λίγο τη διάθεση, αλλά βλέποντας το σκηνικό της επανασύνδεσής τους, η Ντεφνέ μνησίκακη όπως πάντα, θα αποκαλύψει μπροστά στα κopiτσια τον λόγο που μπήκε στις ζωές τους ο Τουνά. Καθώς η Καντέρ, η Τζεμρέ και η Εϊλούλ πηγαίνουν να ζητήσουν τον λόγο από τη Ναζάν για το θέμα του Τουνά, θα καταφθάσει ο φάκελος με τις επίμαχες φωτογραφίες μαζί με ένα απειλητικό σημείωμα στο οποίο ο μάρτυρας ζητά χρήματα για να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

Καθώς η Ναζάν θα βρίσκεται στο δάσος για να δώσει τα λύτρα στον εκβιαστή, η αγωνία κορυφώνεται όταν μερικοί εκσκαφείς του δήμου θα καταφθάσουν στην αυλή των κopιτσιών για να σκάψουν και να βρουν μια διαρροή γκαζιού. Τα κopiτσια αναστατώνονται βλέποντας τον κήπο σκαμμένο, αλλά άδειο και αρχίζουν να πλάθουν σενάρια για το τι μπορεί να έχει συμβεί στον Γιαβούζ. Η Νεριμάν τους βάζει την ιδέα ότι μπορεί ο άνθρωπος τελικά να μην πέθανε, αλλά απλώς να λιποθύμησε. Όσο κι αν αυτή η πιθανότητα μειώνει τις τύψεις τους, αυξάνει την ανησυχία τους διότι σίγουρα ο Γιαβούζ θα γυρίσει για να πάρει εκδίκηση.

Η ψυχική κατάσταση των κopιτσιών καταστρέφεται αφού οι ίδιες νομίζουν πως ξεκινούν να τον βλέπουν παντού. Το μυστήριο πίσω από την υπόθεση του Γιαβούζ έρχεται να λύσει ο Εζντέρ, ο άνθρωπος κλειδί και σε αυτήν την ιστορία. Ο ίδιος θα τους αποκαλύψει πως έχει μεταφέρει αλλού τη σορό, σε ένα ασφαλές μέρος όπου αποκλείεται να βρει η αστυνομία. Όσο η λύπη των κopιτσιών συνεχίζεται, ένα μικρό θαύμα από τη μεριά της Φεριντέ και του Τοπράκ θα δώσει λίγο χαμόγελο στα πρόσωπά τους...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδια 370+371: Το αποκαλυπτικό βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της βίλας αποδεικνύει την αλήθεια και η Ζεχρά μαθαίνει ό,τι είχε συμβεί εκείνο το βράδυ. Μη χάνοντας καιρό, θα πάει αμέσως στη Ναζάν για να την εκβιάσει για χρήματα για ακόμα μια φορά. Καθώς κανένα μυστικό δεν μένει κρυφό για πάντα, μια άτυχη στιγμή θα είναι αρκετή για να βρεθεί και η σορός του Γιαβούζ από δύο περαστικούς στο δάσος. Η ώρα της αναγνώρισης του πτώματος πλησιάζει για τον Σερκάν και ο νεαρός θα αναγκαστεί να πιεί και αυτό το πικρό ποτήρι που του προσφέρει η ζωή. Ο νεαρός Σερκάν είναι καταρρακωμένος και βλέποντας τον έτσι ο Αλί του ορκίζεται πως θα βρει τον υπαίτιο.

Ένα δάσος, ένα θύμα, ένα σκηνικό προφανούς δολοφονίας και το βραχιόλι της Τζεμρέ θα είναι τα κομμάτια του παζλ που θα πρέπει να ενώσει ο Αλί για να βρει τον δολοφόνο. Ο Αλί αρνείται μέχρι και την ιδέα ότι μπορεί η κοπέλα του και η φίλες του να έχουν κάνει τέτοιο πράγμα. Ωστόσο ως πραγματικός άνθρωπος του νόμου, θα πρέπει να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τον ένοχο, όποιος και ό,τι κι αν του είναι αυτός. Η Εϊλούλ νιώθει πάνω της το διερευνητικό βλέμμα του Αλί και χωρίς να αντέχει άλλο το ψέμα, του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και ο Αλί της προτείνει να παραδοθούν.

Εφόσον το μυστικό έχει πια μαθευτεί από πολλούς και πλέον η αστυνομία είναι ενήμερη, η Τζεμρέ είναι υποχρεωμένη να το αποκαλύψει η ίδια στον Σερκάν πριν εκείνος το μάθει από άλλους. Η τραγική αποκάλυψη παίρνει ακόμα πιο δραματική έκταση όταν τα κopiτσια θα πρέπει να εξομολογηθούν στη Φεριντέ, που υπήρξε πάντα σαν μητέρα τους, το έγκλημά τους. Τα κopiτσια συμφωνούν πως η Σονγκιούλ λόγω της εγκυμοσύνης της θα πρέπει να εξαιρεθεί και πως θα πουν στην αστυνομία πως εκείνη δεν ήταν μαζί τους εκείνο το βράδυ...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ