Breaking News

Θ. Θεοδωρόπουλος: «Από τη δεύτερη μέρα που γνώρισα την Allia ήθελα να την παντρευτώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Ιούνιο ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ήταν καλεσμένος στο Happy Day, μαζί με την αγαπημένη του Allia Al Rufai, μία μέρα μετά το γαμήλιο πάρτι στο Λιμένι, το παραθαλάσσιο χωριό της Μάνης.

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor είχε αποκαλύψει τότε στη Σταματίνα Τσιμιτσιλή ότι παντρεύτηκε την αγαπημένη του τον περασμένο Ιανουάριο στο χωριό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια.

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος μίλησε στην κάμερα του "Όλα λάθος", έχοντας δίπλα του την αγαπημένη του, που κατάγεται από την Ινδία και εργάζεται ως σύμβουλος μόδας στο Χόλιγουντ. Η Allia έκανε λόγο για "έpωτα με την πρώτη ματιά", ενώ ο ίδιος είπε:

"Πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε τελευταία στιγμή τον Δεκέμβρη και κάναμε έναν πολιτικό γάμο τον Ιανουάριο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Έγινε γνωστό ότι παντρευτήκαμε μετά το γαμήλιο πάρτι στο Λιμένι. 

Γνωριστήκαμε στη Βομβάη το 2016, όταν βρισκόμουν εκεί για τρεις μήνες, στα πλαίσια της καμπάνιας για ένα άρωμα, όπου η Allia έκανε το styling κι έτσι γνωριστήκαμε... Από τη δεύτερη μέρα που γνώρισα την Allia ήθελα να την παντρευτώ...".

Δείτε όσα είπαν στην εκπομπή του Open.