Breaking News

Άνοιξε επιχείρηση στην Κωνσταντινούπολη ο Σάκης Τανιμανίδης (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το νέο επαγγελματικό του άνοιγμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, που είναι ένα Μουσείο Ψευδαισθήσεων, παρουσίασε στους followers του ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Ο παρουσιαστής αναφέρει σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram: «Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω το Museum of Illusions στην Κωνσταντινούπολη και την καταπληκτική ομάδα που το υλοποίησε! Μετά από 10 μήνες λειτουργίας στην Αθήνα, όπου μας δώσατε πολλή αγάπη, ένα ακόμα όνειρό μας πραγματοποιείται αφού ξεκινάμε την επέκταση μας έξω από τα σύνορα της Ελλάδος με πρώτο σταθμό την Πόλη!  Καλή μας αρχή...σας περιμένουμε!».

«Τελικά όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σούπερ ήρωας! 😝 Εδώ εξασκούμαι σε Σπαιντερμανιλίκια στο νέο Museum of Illusions» έγραψε στη συνέχεια σε άλλη φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με μεγαλη χαρα σας παρουσιαζω το Museum of Illusions στη Κωνσταντινουπολη, και την καταπληκτικη ομαδα που το υλοποιησε! Μετα απο 10 μηνες λειτουργιας στην Αθηνα, οπου μας δωσατε πολλη αγαπη, ενα ακομα ονειρο μας πραγματοποιειται αφου ξεκιναμε την επεκταση μας εξω απο τα συνορα της Ελλαδος με πρωτο σταθμο την Πολη! Καλη μας αρχη...σας περιμενουμε! #museumofillusionsistanbul #growing #happy #excited

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις