Breaking News

Ελένη Γερασιμίδου: Μίλησε για την απόφασή της να παραιτηθεί από βουλευτής (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου η Ελένη Γερασιμίδου κατάφερε να μπει στη Βουλή, ωστόσο τρεις μέρες μετά ανακοίνωσε ότι δεν θα κρατήσει την έδρα της με το ΚΚΕ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και παρουσίας της στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Η γνωστή ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not»:

«Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο διότι κι εμείς δουλευταράδες είμαστε - και δουλεύουμε συνέχεια -, αλλά δεν περίμενε κανείς να έχει τόση πρεμούρα ο πρωθυπουργός, όχι για το καλό, γιατί μπορεί να επιδεικνύουν "δουλειά δουλειά δουλειά" - και άλλος το έχει πει -, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος. Έρχονται οι ντιρεκτίβες από την Ε.Ε. και πρέπει να ψηφιστούν όλα τα εις βάρος μας νομοσχέδια. 

Επομένως, όταν γίνονται ονομαστικές ψηφοφορίες εγώ δεν μπορώ να λείπω από τη Βουλή, αλλά δεν μπορώ να λείψω και από το θέατρο, στο οποίο έχω κλείσει για όλη τη σεζόν.

Από εκεί και πέρα εγώ πάντοτε όταν μου ζητάει το κόμμα μου να βοηθήσω, βοηθάω. Στεναχωριέμαι με αυτά που γράφουν, κυρίως όταν προέρχονται από ανθρώπους τους κλάδου μου.

Επειδή εγώ τον κλάδο μου τον αγαπώ και τον υποστηρίζω, φανταζόμουν ότι θα ξέρανε ότι η Ελένη Γερασιμίδου δεν χειραγωγείται από κανέναν...».