Breaking News

ELIF: Επεισόδια 366 - 367, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 8/7/19 - Επεισόδιο 366: Η Ναζάν πηγαίνει τη Ράμπια στον γιατρό και μετά επιστρέφουν σπίτι της. Στη συνέχεια η Ναζάν πηγαίνει στο σπίτι του Κεμάλ και η Ελίφ με την Ιντζί την παρακαλούν να μείνει εκεί το βράδυ. Η Ναζάν συμφωνεί και τα κopiτσια είναι πολύ χαρούμενα. Το επόμενο πρωί η Ελίφ ικετεύει τη Ναζάν να την πάει στο αστυνομικό τμήμα και να τη βοηθήσει να βρει τους γονείς της. Η Ναζάν δέχεται αλλά καθώς φεύγουν, πέφτουν πάνω στον Κεμάλ, ο οποίος τις εμποδίζει. Η Ελίφ απογοητεύεται.

Η Ιντζί λυπάται όταν βλέπει την Ελίφ να κλαίει και θυμώνει με τον Κεμάλ. Λέει στον Κεμάλ πως πρέπει να πάει την Ελίφ στη μητέρα της και ο Κεμάλ θυμώνει. Η Μελέκ είναι πολύ ευτυχισμένη γιατί σκέφτεται πως πλησιάζει η στιγμή, που θα ενωθεί ξανά με την Ελίφ. Πηγαίνει σπίτι και λέει στην Φεριντέ για τη συνάντησή της με τον Χαμίτ. Η Φεριντέ χαίρεται και εκείνη με τα καλά νέα. Και ο Μουράτ χαίρεται όταν επιστρέφοντας από τη δουλειά μαθαίνει πως υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με την Ελίφ. Η Φεραγιέ συναντάει τον Κοράι και προσπαθεί να τον λογικέψει και να του δώσει να καταλάβει πως η Πελίν δεν θέλει να είναι πια μαζί του αλλά εκείνος δεν παραιτείται από τη διεκδίκησή της.

Όταν φεύγει ο Κοράι, έρχεται η Πελίν. Όταν μαθαίνει τι έκανε η Φεραγιέ της λέει πως ο μόνος τρόπος για να έρθει κοντά στον Σελίμ είναι μέσω του Κοράι και πως είπε στον Σελίμ πως κατήγγειλε στην αστυνομία τον Κοράι ενώ στην πραγματικότητα δεν το έκανε ποτέ. Η Ζεϊνέπ περιμένει με ανυπομονησία να δώσει στον Σελίμ το δώρο για τα γενέθλια του. Ο Σελίμ είναι λυπημένος επειδή έχει αναγκαστεί να πει ψέματα στη Ζεϊνέπ. Όταν τον καλεί η Πελίν ενώ βρίσκεται με τη Ζεϊνέπ, ο Σελίμ βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Δεν απαντάει στην κλήση λέγοντας στη Ζεϊνέπ πως είναι από την τράπεζα. Όταν όμως βρίσκει ευκαιρία τηλεφωνεί στην Πελίν και της λέει πως δεν του αρέσει να λέει ψέματα στη γυναίκα του και κουράστηκε να ασχολείται μαζί της και με τον πρώην φίλο της.

Εκείνη τη στιγμή έρχεται η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ κλείνει το τηλέφωνο και της λέει πως μιλούσε με τον φίλο του, τον Αλπέρ. Ο Σερντάρ και η Γκόντζα είναι λυπημένοι που θα χωριστούν αλλά κανείς τους δεν το παραδέχεται. Ο Νετζντέτ είναι και εκείνος ακόμα λυπημένος αλλά και πολύ θυμωμένος. Η Αρζού επιμένει πως η Γκόντζα το έσκασε με τον Σερντάρ αλλά ο Νετζντέτ της ζητάει να μην ανακατεύεται στις προσωπικές υποθέσεις του...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 366, 2ος Κύκλος)

Τρίτη 9/7/19 - Επεισόδιο 367: Η Ναζάν λυπάται επειδή ο Κεμάλ κρατάει κλειδωμένη την Ελίφ. Ο Κεμάλ λέει στον Νετζντέτ πως η Ναζάν προσπάθησε να σώσει την Ελίφ. Στη συνέχεια ο Κεμάλ πηγαίνει την Ελίφ και την Ιντζί στη Ράμπια και στο δρόμο αγοράζουν λουλούδια για να φυτέψουν στον κήπο της. Ενώ η Ράμπια και τα κopiτσια είναι στον κήπο, ο Κεμάλ ψάχνει στο σπίτι για χρήματα. Η Ελίφ έχει μια ανάμνηση από τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ συνεχίζει τις ετοιμασίες για το πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του Σελίμ στην καφετέρια.

Ο Σελίμ πιστεύει πως η Ζεϊνέπ έχει ξεχάσει τα γενέθλια του και είναι λυπημένος. Όταν η Ζεϊνέπ με τους φίλους της ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες, καλεί τον Σελίμ και του ζητάει να έρθει να την πάρει γιατί είναι πολύ κουρασμένη και δεν μπορεί να γυρίσει μόνη της στο κτήμα. Στο δρόμο για την καφετέρια, ο Σελίμ συναντάει την Πελίν. Ο Σελίμ της λέει πως όλοι ξέχασαν τα γενέθλια του και εκείνη του χαρίζει ένα ρολόι. Ο Κοράι τους βλέπει και απειλεί την Πελίν με μαχαίρι.

Ο Νετζντέτ λέει στη Ναζάν πως ξέρει ότι προσπάθησε να σώσει την Ελίφ και απειλεί να τη σκοτώσει αν προσπαθήσει ξανά κάτι ανάλογο. Η Ναζάν φοβάται τον Νετζντέτ αλλά από την άλλη δεν της αρέσει καθόλου η κατάσταση της Ελίφ. Η Αρζού αποδεικνύει στον Νετζντέρ πως η Γκόντζα το έσκασε με τον Σερντάρ και εκείνος δεν μπορεί να το πιστέψει. Η Μελέκ συναντάει τον Χαμίτ και εκείνος την πηγαίνει στο σπίτι του Μουχσίν και της Νουρτέν, χωρίς να γνωρίζει πως το ζευγάρι έχει πεθάνει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 367, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ