Breaking News

ELIF: Επεισόδια 371 - 372 - 373, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 15/7/19 - Επεισόδιο 371: Η Γκόντζα δεν μπορεί να βγάλει στιγμή από το μυαλό της τον Σερντάρ και φοβάται πως ο Νετζντέτ θα του κάνει κακό. Ο Σερντάρ από την άλλη προσπαθεί να βρει τρόπο να σώσει την Γκόντζα. Στο κτήμα όλοι περιμένουν νέα από τον Κενάν και τη Μελέκ. Η Μελέκ κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατο της Ελίφ. Όταν φτάνουν σπίτι μαζί με τον Κενάν, ανακοινώνουν τα άσχημα νέα για την Ελίφ και όλοι ξεσπούν σε κλάματα. Η Ασουμάν δεν καταλαβαίνει πως η Ελίφ θεωρείται νεκρή και υπάρχει ακόμα και τάφος. Βλέποντας όλους στο σπίτι στενοχωρημένους νιώθει πολύ άσχημα.

Η Αρζού είναι θυμωμένη επειδή επέστρεψε η Γκόντζα αλλά ο Νετζντέτ της ζητάει να μην ανακατεύεται στις υποθέσεις του. Η Αρζού ζητάει από τον Ερκούτ να βρει τη διεύθυνση του Τζεμάλ και να πάει να σκοτώσει την Ελίφ. Ο Ερκούτ βρίσκει τη διεύθυνση και τη δίνει στην Αρζού. Όταν ο Ερκούτ δεν μπορεί να βρει τον Σερντάρ, ο Νετζντέτ ρωτάει τη Γκόντζα αν γνωρίζει που είναι αλλά εκείνη δεν λέει κουβέντα. Ο Τζεμάλ πηγαίνει την Ιντζί στην Ράμπια και κλειδώνει την Ελίφ μόνη στο σπίτι. Όμως η Ελίφ χρησιμοποιεί τα κλειδιά της Ασουμάν και βγαίνει έξω. Όταν όμως ανοίγει την πόρτα βλέπει μπροστά της την Αρζού και τρομοκρατείται.

Ο Τζεμάλ αφήνει την Ιντζί στη Ράμπια και συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει το τηλέφωνο του σπίτιΕπιστρέφοντας, ο Τζεμάλ βρίσκει την Αρζού να προσπαθεί να πνίξει την Ελίφ. Η Αρζού του λέει πως είναι κόρη του Νετζντέτ και πως θα του δώσει όσα χρήματα θέλει, αρκεί να της δώσει την Ελίφ. Ο Τζεμάλ της απαντάει πως παίρνει εντολές μόνο από τον Νετζντέτ και τη διώχνει. Ο Τζεμάλ λέει στην Ελίφ πως θα την πάει στη Ράμπια αλλά την προειδοποιεί να μην πει τίποτα στην ηλικιωμένη γυναίκα, διαφορετικά θα την δώσει στην Αρζού...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 371, 2ος Κύκλος)

Τρίτη 16/7/19 - Επεισόδιο 372: Η Μελέκ κοιμάται στο κρεββάτι της Ελίφ, που βρίσκεται στο δωμάτιο της Τουγτσέ. Όλοι στο κτήμα είναι πολύ λυπημένοι. Μαζεύουν κάποιους φίλους και όλοι μαζί προσεύχονται για την Ελίφ. Η είδηση του θανάτου της Ελίφ έχει επηρεάσει πολύ την ψυχολογία της Τουγτσέ, η οποία βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Κενάν και της Μελέκ. Ο Τζεμάλ λέει στη Ράμπια πως η Ελίφ είναι κόρη της αδελφής του, της μακαρίτισσας Σααντέτ και πως ο πατέρας της μικρής είναι αλκοολικός. Της ζητάει να φροντίσει για λίγο καιρό την Ελίφ.

Ο Τζεμάλ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και τον ενημερώνει για την επίσκεψη της Αρζού και για την πρόταση, που του έκανε. Ο Νετζντέτ θυμώνει πολύ με την κόρη του. Η Αρζού του λέει πως όλη η οικογένεια Εμίρογλου πιστεύει πως η Ελίφ είναι νεκρή. Η Ασουμάν λυπάται πολύ για την κατάσταση της Μελέκ και θέλει να της πει πως η Ελίφ είναι ζωντανή. Τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και ζητάει την άδεια του για να πει στην οικογένεια ότι η Ελίφ είναι ζωντανή αλλά εκείνος αρνείται. Ο Σερντάρ προσπαθεί να μπει στο σπίτι του Νετζντέτ ντυμένος υδραυλικός...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 372, 2ος Κύκλος)

Τετάρτη 17/7/19 - Επεισόδιο 373: Η Γκόντζα είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει τον Σερντάρ, ντυμένο υδραυλικό να στέκεται απέναντί της. Ο Νετζντέτ φέρνει στην Γκόντζα το γεύμα της και ο Σερντάρ κρύβεται στο μπάνιο. Η Γκόντζα αισθάνεται έναν πόνο. Ο Νετζντέτ θέλει να την πάει στον γιατρό αλλά εκείνη του λέει πως δεν είναι απαραίτητο και το μόνο που θέλει είναι να μείνει μόνη και να ξεκουραστεί. Η Γκόντζα διώχνει τον Σερντάρ αφού κανονίζουν να συναντηθούν σε δύο μέρες. Ο πόνος, που νιώθει, η Γκόντζα χειροτερεύει. Ο Σερντάρ πέφτει πάνω στον Ερκούτ και εκείνος του λέει να είναι προσεχτικός γιατί ο Νετζντέτ τον ψάχνει. Εκείνος του απαντάει πως δεν ενδιαφέρεται για τον Νετζντέτ και πως η Γκόντζα πονάει για αυτό και ζητάει από τον Ερκούτ να την προσέχει.

Ο Ερκούτ πηγαίνει πράγματι να δει πως είναι η Γκόντζα και καλεί γιατρό. Η Γκόντζα αποβάλλει και ζητάει από τον γιατρό και τον Ερκούτ να μη μάθει τίποτα ο Νετζντέτ. Η Ελίφ ζητάει από τη Ράμπι να επιτρέψει στην Ιντζί να μείνει και αυτή σπίτι της. Η Ράμπια της απαντάει πως πρέπει να δώσει άδεια ο πατέρας της. Το κουδούνι χτυπάει και είναι ένας άντρας, που υποστηρίζει ότι είναι ο πατέρας της Ελίφ, πως μετάνιωσε για ό,τι έκανε και ήρθε να πάρει την κόρη του. Η Ράμπια του λέει πως δεν μπορεί να το δώσει την Ελίφ αν δεν ενημερώσει πρώτα τον Κεμάλ. Η Ελίφ χαίρεται γιατί πιστεύει πως ο άντρας, που εμφανίστηκε στην πόρτα της Ράμπια είναι πράγματι ο πατέρας της. Στην πραγματικότητα όμως η Αρζού είναι αυτή, που έστειλε τον άντρα να πάρει την Ελίφ.

Ο άντρας καταφέρνει να πάρει την Ελίφ και ενημερώνει την Αρζού. Πηγαίνει την Ελίφ σε μια αποθήκη και έχει πρόθεση να την στραγγαλίσει αλλά η μικρούλα καταλαβαίνει πως αυτός ο άντρας δεν είναι ο πατέρας της και το σκάει. Η Ιντζί ξυπνάει και αναζητά την Ελίφ και η Ράμπια της λέει πως ήρθε και την πήρε ο πατέρας της. Όταν ο Κεμάλ μαθαίνει πως κάποιος πήρε την Ελίφ γίνεται έξαλλος ενώ η Ράμπια μετά από κάποια λόγια της Ιντζί προσπαθεί να καταλάβει αν ο Κεμάλ της έχει πει την αλήθεια σχετικά με την Ελίφ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 373, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ