Breaking News

ELIF: Επεισόδια 374 - 375, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 18/7/19 - Επεισόδιο 374: Ο Κεμάλ τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και τον ενημερώνει τι συνέβη με την Ελίφ. Ο Νετζντέτ συνειδητοποιεί πως η Αρζού έχει βάλει να απαγάγουν την Ελίφ και την προειδοποιεί να μην ανακατεύεται στις δουλειές του. Ο Νετζντέτ πιστεύει πως η Γκόντζα είναι έγκυος και της λέει πως αν γεννήσει αγόρι θα του δώσουν το όνομα του πατέρα του. Η Μελέκ, η Φεριντέ και ο Μουράτ επιστρέφουν σπίτι.

Η Μελέκ είναι συντετριμμένη. Σκέφτεται τον τάφο της Ελίφ και θυμάται πως το χώμα ήταν φρέσκο οπότε φτάνει στο συμπέρασμα πως κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να την πείσουν ότι η Ελίφ είναι νεκρή. Τηλεφωνεί στον Κενάν και του μιλάει για τις υποψίες της. Πράγματι, ανοίγουν τον τάφο και βλέπουν πως είναι άδειος. Όλοι στην οικογένεια χαίρονται όταν ενημερώνονται για τις νέες εξελίξεις. Ο Κενάν και η Μελέκ πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν τον άνδρα που παρουσιάστηκε ως συγγενής του Μουχσίν. Όλοι υποψιάζονται πως όλα αυτά είναι ένα νέο σχέδιο του Νετζντέτ.

Στο τμήμα, ο Κενάν και η Μελέκ μαθαίνουν πως ο Μουχσίν και η Νουρτέν πράγματι σκοτώθηκαν σε τροχαίο αλλά δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά για τρίτο άτομο. Η Ελίφ καταφέρνει και επιστρέφει στο σπίτι της Ράμπια και η Ιντζί χαίρεται όταν τη βλέπει. Η Ελίφ λέει στη Ράμπια πως θέλει να ζήσει μαζί της. Ο Κεμάλ βλέπει την Ελίφ στο σπίτι της Ράμπια και ενημερώνει τον Νετζντέτ. Η Πελίν καλεί τον Σελίμ αλλά δεν τον βρίσκει. Η Φεραγιέ της λέει πως μίλησε με τον Κοράι και δεν θα την ενοχλήσει ξανά. Αυτό θυμώνει την Πελίν γιατί σε αυτή την περίπτωση ο Σελίμ δεν θα της δίνει πια καμία σημασία...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 374, 2ος Κύκλος)

Παρασκευή 19/7/19 - Επεισόδιο 375: Η Πελίν κανονίζει να συναντηθεί με τον Κοράι και αυτό θυμώνει τη Φεραγιέ. Η Ελίφ ξέρει πως ο Κεμάλ προσπαθεί να κλέψει τη Ράμπια και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τον εμποδίσει. Ο Κεμάλ συναντάει τον Βεϊσέλ και σχεδιάζουν να ληστέψουν τη Ράμπια. Το επόμενο πρωί, ο Κεμάλ πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπι για να υπογράψει τα έγγραφα αλλά αυτή τη φορά η Ράμπια τα διαβάζει πριν τα υπογράψει και καταλαβαίνει ότι έτσι δίνει τη δικαιοδοσία στον Κεμάλ να πουλήσει την περιουσία της.

Ο Κεμάλ δικαιολογείται λέγοντας πως είναι το λάθος έγγραφο και πως θα φέρει το διορθωμένο. Θέλει να πάρει την Ελίφ μαζί του αλλά η Ράμπια δεν το επιτρέπει. Η Ασουμάν χαίρεται επειδή η οικογένεια ξέρει πια πως η Ελίφ είναι ζωντανή αλλά φοβάται πως αυτό θα φέρει πιο κοντά τον Κενάν με τη Μελέκ. Ο Κενάν και η Μελέκ πηγαίνουν μαζί με τον δικηγόρο τους στο τμήμα για να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν. Σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν ότι η Αρζούν ήταν εκείνη που προκάλεσε το ατύχημα του Μουχσίν και της Νουρτέν. Πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ να ζητήσουν εξηγήσεις.

Η Αρζού ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τον Μουχσίν και τη Νουρτέν και πως πρόκειται για σύμπτωση. Ο Νετζντέτ παίρνει το μέρος της Αρζού. Η Αρζού τσακώνεται με τη Μελέκ και τη ρίχνει από τις σκάλες. Η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της και ο Κενάν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο Νετζντέτ φυγαδεύει την Αρζού γιατί φοβάται πως ο Κενάν θα την καταγγείλει στην αστυνομία. Πράγματι ο Κενάν αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 375, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ