Breaking News

ELIF: Επεισόδια 381 - 382 - 383, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 29/7/19 - Επεισόδιο 381: Η Ελίφ είναι πολύ στεναχωρημένη επειδή δεν μπόρεσε να πάει στη Μελέκ. Φοβάται πως η Αρζού θα της κάνει κακό και τελικά η μικρούλα νιώθει έντονη αδιαθεσία. Η Ράμπια ψάχνει την Ελίφ παντού. Όταν η μικρή συνέρχεται πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπια και της λέει πως έχει βρει τη μνήμη της και εξηγεί όλη την ιστορία. Η Ράμπια ξαφνιάζεται και λυπάται όταν ακούει την ιστορία της. Ο Νετζντέτ μαθαίνει από τους άντρες του πως η Αρζού το έσκασε και καλεί τον Ερκούτ. Εκείνος του λέει πως τη βρήκε και την φέρνει πίσω.

Ο Νετζντέτ ανακουφίζεται. Όταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η Αρζού πήγε στο σπίτι της Μελέκ. Τότε έρχεται η αστυνομία και ο Ερκούτ κρύβει την Αρζού στην αποθήκη και της λέει να μείνει εκεί. Η Αρζού είναι έξαλλη αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν θέλει να πάει φυλακή. Ο Κενάν πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτάει αν υπήρξε κάποια εξέλιξη σχετικά με την αναζήτηση της Αρζού. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στη Μελέκ αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα για τις απειλές της Αρζού. Η Φεριντέ πιστεύει πως η Μελέκ κάνει λάθος, που δεν μίλησε στον Κενάν για την Αρζού.

Η Μελέκ όμως ενδιαφέρεται μόνο για την Ελίφ. Η Φεριντέ όμως τηλεφωνεί στον Κενάν και του λέει το περιστατικό με την Αρζού. Ο Κενάν πηγαίνει αμέσως να δει τη Μελέκ και είναι θυμωμένος μαζί της. Ο Κενάν επιμένει πως θέλει η Μελέκ να μείνει στο κτήμα για να είναι ασφαλής αλλά εκείνη αρνείται. Ο Κενάν δίνει ρεπό στον Μουράτ γιατί δεν θέλει η Μελέκ και η Φεριντέ να μένουν μόνες τους. Η Γκόντζα πείθει τη Φούντα και την πηγαίνει στον γιατρό της και εκείνος γίνεται μέρος του σχεδίου τους. Η Αρζού είναι εκνευρισμένη επειδή δεν μπορεί να βγει έξω. Από τα νεύρα της πετάει τον δίσκο με το φαγητό, που της φέρνει ο Ερκούτ και κόβει τον καρπό της με ένα σπασμένο γυαλί...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 381, 2ος Κύκλος)

Τρίτη 30/7/19 - Επεισόδιο 382: Ο Κενάν κάνει ξανά αίτηση διαζυγίου αλλά ανησυχεί για την κηδεμονία της Τουγτσέ. Η Αρζού μεταφέρεται από την αποθήκη σε δωμάτιο και καλούν τον γιατρό Φαρούκ. Η Αρζού λέει στον γιατρό πως την κλείδωσαν στην αποθήκη και όταν εκείνος ρωτάει ποιος το έκανε ο Ερκούτ επεμβαίνει και λέει στον γιατρό πως η κοπέλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όταν ο γιατρός φεύγει, ο Ερκούτ κλειδώνει ξανά την Αρζού στην αποθήκη. Ο Κεμάλ πηγαίνει στη Ράμπια να πάρει την Ελίφ και την Ιντζί. Εκείνη του λέει πως δεν του δίνει τα παιδιά γιατί ξέρει ότι η Ελίφ δεν είναι ανιψιά του και αν θέλει μπορεί να καλέσει την αστυνομία και του κλείνει την πόρτα κατάμουτρα. Ο Κεμάλ συναντάει τυχαία δύο άντρες, που τους χρωστάει λεφτά από τον τζόγο, οι οποίοι τον χτυπούν. Ο Κεμάλ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και ζητάει βοήθεια και εκείνος τον φιλοξενεί στο σπίτι του.

Η Ελίφ μιλάει στη Ράμπια και την Ιντζί για τη Μελέκ καθώς της λείπει πολύ και ανησυχεί για εκείνη. Η Ράμπια αποφασίζει να πάει την Ελίφ στη μητέρα της. Η Ράμπια βρίσκει το τηλέφωνο του Κενάν και τηλεφωνεί αλλά απαντάει η Ασουμάν η οποία αναγνωρίζει τη φωνή της. Η Ασουμάν λέει στην Ράμπια πως ο Κενάν δεν είναι σπίτι. Όλοι στο κτήμα ανησυχούν για την ασφάλεια της Μελέκ και της Φεριντέ εξαιτίας της Αρζού. Ο Μουράτ μένει με τη Μελέκ και τη Φεριντέ και είναι και εκείνος θυμωμένος με την Αρζού. Η Ασουμάν προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα της αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Κενάν ανακοινώνει στην οικογένειά του πως αποφάσισε να χωρίσει από την Αρζού. Όλοι είναι στο πλευρό του. Η Αλιγιέ χαίρεται με την απόφαση του γιου της και λυπάται που τον ανάγκασε να παντρευτεί την Αρζού. Κατηγορεί τον εαυτό της για όσα πέρασαν όλοι εξαιτίας της Αρζού...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 382, 2ος Κύκλος)

Τετάρτη 31/7/19 - Επεισόδιο 383: Ο Νετζντέτ λέει στην Αρζού το σχέδιο του για να τη σώσει αλλά εκείνη αρνείται. Ο Νετζντέτ της λέει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος και την κλειδώνει ξανά στην αποθήκη. Όταν η Ναζάν της πηγαίνει φαγητό, η Αρζού παίρνει κρυφά το κινητό από την τσέπη της. Τηλεφωνεί στον δικηγόρο Χαμντί και τον ρωτάει αν κάποιος ψυχικά ασθενής μπορεί να πάρει κηδεμονία παιδιού και εκείνος της απαντάει αρνητικά. Από την άλλη όμως το να επικαλεστεί ψυχική ασθένεια, είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Αρζού από τις κατηγορίες. Τελικά η Αρζού λέει στον Νετζντέτ πως δέχεται το σχέδιο του αλλά δεν θέλει να μείνει στην αποθήκη. Ο Νετζντέτ την αφήνει να βγει έξω. Ο Φαρούκ λέει στον Νετζντέτ πως σύντομα θα φτιάξει την αναφορά. Η Τουγτσέ κάνει φασαρία και η Αλιγιέ ζητάει από την Ασουμάν να κάνει σωστά τη δουλειά της. Η Ασουμάν ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει με τον Κεμάλ. Τηλεφωνεί όμως στον Νετζντέτ και τον ενημερώνει πως η Ράμπια θέλει να επικοινωνήσει με τον Κενάν.

Ο Νετζντέτ ζητάει τη διεύθυνση της Ράμπια και στέλνει τον Ερκούτ να πάρει την Ελίφ. Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη. Η Ράμπια της προτείνει να παίξει στην αυλή με την Ιντζί και εκείνη πηγαίνει να τους ετοιμάσει φαγητό. Τα παιδιά της γειτονιάς έρχονται και καλούν τα κopιτσάκια να παίξουν μαζί τους κρυφτό. Ο Ερκούτ όμως πιάνει την Ελίφ. Η Ράμπια έρχεται και η μικρή ξεφεύγει από τα χέρια του Ερκούτ και πηγαίνει τρέχοντας στο σπίτι της Ράμπια να κρυφτεί. Η Ράμπια προσπαθεί να πείσει τον Ερκούτ. Η Ελίφ κλαίει και ο Ερκούτ τους λέει να αλλάξουν διεύθυνση γιατί ίσως να έρθουν άλλοι και φεύγει. Η Ράμπια καλεί ξανά τον Κενάν αλλά όταν η Ασουμάν βλέπει το νούμερο της, αποσυνδέει τη συσκευή. Η Μελέκ βλέπει στο όνειρό της πως μια γυναίκα της φέρνει την Ελίφ. Η Ζεϊνέπ την επισκέπτεται και έχουν μια όμορφη συζήτηση από καρδιάς.

Η Φεριντέ προτείνει στη Ζεϊνέπ να καλέσει τον Σελίμ και να δειπνήσουν όλοι μαζί και η κοπέλα δέχεται. Ο Σελίμ πηγαίνει στη σχολή και ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Πελίν και τον Κοράι μαζί. Όταν ο Κοράι φεύγει η Πελίν λέει στον Σελίμ πως δεν μπορούσε να αρνηθεί στον Κοράι να κάτσουν μαζί. Ο Σελίμ πως εξαιτίας της είπε ψέματα στη Ζεϊνέπ και πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και να μην ζητήσει ξανά τη βοήθεια του. Όταν ο Κεμάλ ξυπνάει βλέπει πως τον έχει καλέσει η Ασουμάν και ο Νετζντέτ. Η Ασουμάν τον καλεί ξανά και του λέει πως η Ράμπια προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Κενάν, πως εκείνη δουλεύει στο κτήμα υπό τις οδηγίες του Νετζντέτ και του ζητάει να πάρει την Ελίφ από τη Ράμπια...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 383, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ