Breaking News

ELIF: Επεισόδια 384 - 385, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 1/8/19 - Επεισόδιο 384: Η Πελίν σκέφτεται πως ο Σελίμ τη ζηλεύει και το λέει στη Φεραγιέ. Εκείνη της απαντάει πως ονειρεύεται. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ για να φάνε. Όταν πηγαίνει να πλύνει τα χέρια του ο Μουράτ βλέπει στο κινητό του γαμπρού του πως τον καλεί η Πελίν και θυμώνει. Ο Σελίμ απαντάει στο τηλεφώνημα και λέει πως θα μιλήσουν αργότερα και το κλείνει. Όταν η Ζεϊνέπ ρωτάει ποιος ήταν εκείνος της απαντάει πως ήταν ο φίλος του, ο Μπουράκ. Ο Ερκούτ λέει στον Νετζντέτ πως δεν ήταν κανείς στη διεύθυνση που πήγε και έτσι δεν μπόρεσε να φέρει την Ελίφ.

Ο Νετζντέτ καλεί την Ασουμάν και μαθαίνει πως η Ράμπια τηλεφώνησε ξανά. Λέει στον Ερκούτ πως θα μιλήσουν ξανά αργότερα και μαζεύει τους άντρες του να πάνε στο σπίτι της Ράμπια αλλά δεν είναι κανείς εκεί. Ο Νετζντέτ σκέφτεται πως ήταν άδικος με τον Ερκούτ. Η Ράμπια πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα αλλά δεν ξέρει πως εκεί βρίσκεται και ο Κεμάλ. Η Ελίφ χαίρεται όταν βλέπει το κτήμα και καθώς τρέχει προς το σπίτι, ο Κεμάλ σπρώχνει τη Ράμπια, πιάνει την Ελίφ και το σκάει. Η Ράμπια χάνει τις αισθήσεις της. Ο Κενάν βρίσκει την Ράμπια στην πόρτα του κτήματος και τη μεταφέρει στο σπίτι. Η Αλιγιέ και η Τουλάι ξαφνιάζονται. Όταν η Ράμπια συνέρχεται λέει στον Κενάν πως ο Κεμάλ απήγαγε την Ελίφ. Ο Κενάν τρέχει να τους βρει. Η Αλιγιέ καλεί γιατρό για την Ράμπια, η οποία έχει ένα φοβερό πονοκέφαλο. Η Τουλάι μετράει την πίεση στην Ράμπια και διαπιστώνει πως είναι υψηλή.

Ο γιατρός έρχεται και δίνει τις πρώτες βοήθειες στη Ράμπια. Η Ασουμάν τηλεφωνεί στον Κεμάλ όταν βλέπει τον Κενάν να φεύγει τόσο βιαστικός. Η Ελίφ κάνει ό,τι μπορεί για να ξεφύγει από τον Κεμάλ αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Κενάν τηλεφωνεί στον Σελίμ και του εξηγεί τι συνέβη και του ζητάει να τον συναντήσει στο δρόμο, που οδηγεί στο δάσος. Ο Σελίμ λέει στη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ, τον Μουράτ και τη Φεριντέ τι του είπε ο Κενάν και φεύγουν όλοι μαζί. Ο Κενάν δεν μπορεί να βρει την Ελίφ στο δάσος και ενημερώνει την αστυνομία. Στέλνουν αμέσως μια ομάδα έρευνας. Ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στον Κεμάλ και τον προσβάλει και τον απειλεί. Εκείνος του λέει πως έχει την Ελίφ αλλά δεν πρόκειται να του τη δώσει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 384, 2ος Κύκλος)

Παρασκευή 2/8/19 - Επεισόδιο 385: Ο Κενάν δεν καταφέρνει να βρει την Ελίφ. Μαζί με τη Μελέκ επιστρέφουν στο κτήμα. Η Ράμπια συνέρχεται και εξηγεί σε όλους τα πάντα. Τους λέει πως η Ελίφ βρήκε τη μνήμη της πριν από λίγες μέρες. Όλοι χαίρονται όταν το ακούν. Ο Κενάν καταγγέλλει τον Κεμάλ στην αστυνομία. Όλοι υποψιάζονται πως ο Νετζντέτ και η Αρζούν εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο Κεμάλ πηγαίνει με την Ελίφ στο σπίτι του αλλά βλέπει να τον περιμένουν οι άντρες του Νετζντέτ και φεύγει αμέσως. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και συναντιούνται Ο Κεμάλ αναγκάζει την Ελίφ να καθίσει σε ένα μακρινό παγκάκι. Θέλει να ζητήσει από τον Βεϊσέλ να φροντίσει για ένα διάστημα την Ελίφ. Ο Βεϊσέλ δεν του λέει πως ξέρει την Ελίφ. Ο Κεμάλ αφήνει την Ελίφ με τον Βεϊσέλ και φεύγει.

Η Ελίφ χαίρεται όταν βλέπει τον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως ο Κεμάλ έχει κακές προθέσεις απέναντί τους για αυτό δεν πρέπει να καταλάβει πως γνωρίζονται από παλιά. Ο Κεμάλ επιστρέφει με φαγητό για την Ελίφ, της λέει πως θα μείνει με τον Βεϊσέλ και φεύγει. Η Ελίφ μιλάει για όλα όσα της συνέβησαν μετά το ατύχημα στον Βεϊσέλ. Η Ασουμάν φοβάται πως στην οικογένεια Εμίρογλου θα μάθουν τα πάντα από την Ράμπαι. Ο Νετζντέτ της τηλεφωνεί και εκείνη του λέει πως η Ράμπια είναι στο κτήμα και πως αν τη δει η γυναίκα θα την αναγνωρίσει. Ο Νετζντέτ ζητάει από την Αρζού να πάει στο κτήμα και να δει αν είναι εκεί η Ελίφ. Όταν η Αρζού φτάνει στο κτήμα όλοι είναι θυμωμένοι μαζί της.

Η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τίποτα και λέει πως ήρθε για να δει την Τουγτσέ. Η Τουλάι πηγαίνει στο δωμάτιο της Ασουμάν και της λέει να φροντίσει την Τουγτσέ αλλά η Ασουμάν κάνει την άρρωστη και ζητάει από την Τουλάι να την αντικαταστήσει. Ο Κενάν λέει στην Αρζού πως έκανε αίτηση διαζυγίου και εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Μελέκ με τον Κενάν πηγαίνουν την Ράμπια στο σπίτι του Κεμάλ για να βρουν την Ελίφ. Όταν η Ασουμάν βλέπει ότι φεύγουν, πηγαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Τουλάι και της ζητάει να τον συγχωρέσει. Εκείνη του απαντάει πως δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ και κλείνει το τηλέφωνο. Ο Βεϊσέλ παίρνει την Ελίφ και κατευθύνεται στο κτήμα...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 385, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ