Breaking News

ELIF: Επεισόδια 386 - 387 - 388, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 5/8/19 - Επεισόδιο 386: Η Μελέκ, ο Κενάν και η Ράμπια πηγαίνουν στο σπίτι του Κεμάλ. Βλέπουν αστυνομία στην πόρτα αλλά το σπίτι είναι άδειο. Η Μελέκ αισθάνεται εξαντλημένη και ο Κενάν με τη Ράμπια τη βοηθούν. Ο Κενάν και η Μελέκ αφήνουν τη Ράμπια σπίτι της και επιστρέφουν στο κτήμα. Ο Βεϊσέλ και η Ελίφ προσπαθούν να ξεφύγουν από τους άντρες του Νετζντέτ. Η Αρζού λέει στον Νετζντέτ πως η Ελίφ δεν είναι στο κτήμα και πως ο Κενάν έκανε αίτηση διαζυγίου. Ο Νετζντέτ της λέει να μη στενοχωριέται και πως θα βρούνε λύση.

Ο Φαρούκ ενημερώνει τον Νετζντέτ πως δεν κατάφερε να πάρει την γνωμάτευση για την Αρζού. Ο Νετζντέτ και η Αρζού δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η Γκόντζα ακούει τη συνομιλία τους, τηλεφωνεί στην αστυνομία και καταδίδει την Αρζού. Η αστυνομία φτάνει στο σπίτι του Νετζντέτ με ένταλμα έρευνας και συλλαμβάνουν την Αρζού. Ο Κεμάλ καλεί τον Βεϊσέλ και εκείνος συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα και του λέει πως απλά θα καθυστερήσουν λίγο. Ο Κεμάλ στέλνει ένα μήνυμα στον Κενάν με τη φωτογραφία της Ελίφ και το μέρος που θα συναντηθούν. Ζητάει λεφτά σε αντάλλαγμα για την Ελίφ. Η Μελέκ και ο Κενάν επιστρέφουν στο κτήμα για να πάρουν τα χρήματα.

Ο Βεϊσέλ και η Ελίφ πηγαίνουν στο κτήμα αλλά έρχονται αντιμέτωποι με τους άντρες του Νετζντέτ, οι οποίοι απειλούν με όπλα τον Βεϊσέλ. Η Ελίφ τρομοκρατείται. Ο Βεϊσέλ επιτίθεται στους άντρες, η Ελίφ το σκάει και ο Βεϊσέλ καταλήγει να τραυματιστεί από σφαίρα. Οι άντρες του Νετζντέτ το σκάνε. Όταν ακούν τον πυροβολισμό, οι άνθρωποι στο κτήμα βγαίνουν να δουν τι συνέβη και βρίσκουν τον Βεϊσέλ να αιμορραγεί. Καλούν αμέσως ασθενοφόρο. Η Μελέκ και ο Κενάν φτάνουν και ο Βεϊσέλ τους λέει πως έφερε την Ελίφ αλλά το έσκασε στο δάσος. Ο Μουράτ και η Τουλάι μένουν με τον Βεϊσέλ ενώ η Φεριντέ, ο Σελίν, η Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ, η Μελέκ και ο Κενάν, χωρίζονται αναζητώντας στο δάσος την Ελίφ. Στο τέλος καταφέρνουν να τη βρουν. Όλοι είναι πολύ ευτυχισμένοι...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 386, 2ος Κύκλος)

Τρίτη 6/8/19 - Επεισόδιο 387: Η Τουλάι και ο Μουράτ μεταφέρουν τον Βεϊσέλ στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη και μπαίνει αμέσως χειρουργείο. Οι γιατροί αφαιρούν τη σφαίρα αλλά επειδή ήταν κοντά στην καρδιά, πρέπει να μπει για παρακολούθηση στην εντατική καθώς δεν έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Η Φεριντέ καλεί τον Μουράτ και εκείνος της κρύβει την αλήθεια για την κατάσταση του Βεϊσέλ γιατί δεν θέλει να είναι οι άνθρωποι στο κτήμα λυπημένοι. Η Τουλάι έχει συγχωρέσει τον Βεϊσέλ, φοβάται μήπως τον χάσει και προσεύχεται για την ανάρρωσή του. Όταν ο Κεμάλ καλεί τον Βεϊσέλ απαντάει ο Μουράτ. Ο Κεμάλ μαθαίνει για την κατάσταση του Βεϊσέλ και εκείνη τη στιγμή τον συλλαμβάνει η αστυνομία. Η Ελίφ είναι στο κτήμα και όλοι είναι χαρούμενοι.

Η Ελίφ τους είχε νοσταλγήσει όλους και τους αγκαλιάζει. Τους αφηγείται τις περιπέτειές της. Εκείνη την ώρα επιστρέφει από το πάρκο η Ασουμάν με την Τουγτσέ. Η Τουγτσέ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Ελίφ, την αγκαλιάζει αλλά ζηλεύει και λίγο επειδή όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Ελίφ. Η Ασουμάν πηγαίνει και κρύβεται στο δωμάτιό της για να μην τη δει κανείς. Η Ασουμάν ενημερώνεται από την αστυνομία για τη σύλληψη του πατέρα της. Η Μελέκ και η Ελίφ τηλεφωνούν στη Ράμπια και την ενημερώνουν πως η Ελίφ είναι καλά. Η Ράμπια και η Ιντζί χαίρονται. Ο Νετζντέτ κατευθύνεται στην αστυνομία για να δει την Αρζού και η Ασουμάν τον καλεί και του λέει πως η Ελίφ είναι στο κτήμα και είπε τα πάντα σε όλη την οικογένεια.

Εξαιτίας της κατάθεσης της Ελίφ ο Νετζντέτ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να συλληφθεί. Η Αρζού ζητάει από τον Νετζντέτ να τη σώσει και εκείνος της λέει πως η Ελίφ βρέθηκε. Η Αρζού γίνεται έξαλλη. Όταν ο Νετζντέτ επιστρέφει σπίτι λέει στην Γκόντζα πως βρέθηκε η Ελίφ και πως η αστυνομία μπορεί να έρθει να τον συλλάβει από λεπτό σε λεπτό. Η Γκόντζα δείχνει δήθεν στενοχωρημένη όταν το ακούει αλλά στην πραγματικότητα είναι χαρούμενη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως ο Βεϊσέλ έφερε στο κτήμα την Ελίφ ενώ ο Κεμάλ ήδη είχε ζητήσει λύτρα. Ο Κενάν κάνει μήνυση στον Κεμάλ. Η Ελίφ ρωτάει τη Μελέκ για τον Μελίχ αλλά δεν της λένε την αλήθεια για να μη τη στεναχωρήσουν. Η Ασουμάν ενημερώνει τη Ράμπια για τη σύλληψη του Κεμάλ και εκείνη λέει στην Ιντζί πως θα μείνει μαζί της για λίγο καιρό. Η Ιντζί χαίρεται όταν το ακούει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 387, 2ος Κύκλος)

Τετάρτη 7/8/19 - Επεισόδιο 388: Ενώ η Τουλάι και ο Μουράτ είναι στο νοσοκομείο στο πλευρό του Βεϊσέλ, όλοι οι άλλοι έχουν συγκεντρωθεί στο κτήμα και γιορτάζουν την επιστροφή της Ελίφ. Η Τουγτσέ ζηλεύει επειδή η Ελίφ είναι το επίκεντρο της προσοχής και η Ελίφ πολύ ευτυχισμένη, επειδή βρίσκεται κοντά σε όσους αγαπά και την αγαπούν. Ο Τζεμάλ συλλαμβάνεται και η αστυνομία υποψιάζεται πως ο Βεϊσέλ είναι επίσης ένοχος επειδή αυτός επέστρεψε σπίτι της την Ελίφ. Η κατάσταση του Βεϊσέλ είναι κρίσιμη και ο οργανισμός του δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Εξαιτίας των δυσοίωνων προβλέψεων των γιατρών, ο Μουράτ αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στη Ζεϊνέπ και να της πει πως ο πατέρας τους δεν είναι καλά. Η Τουγτσέ και η Αλιγιέ μένουν σπίτι και όλοι οι υπόλοιποι πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Ελίφ κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι συνέβη στον Βεϊσέλ.

Όταν φτάνουν στο νοσοκομείο, η Ελίφ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο, όπου νοσηλεύεται ο Βεϊσέλ, του πιάνει το χέρι και του ζητάει να ανοίξει τα μάτια του. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο Βεϊσέλ ξυπνάει. Όλοι είναι ευτυχισμένοι και η Ζεϊνέπ με τον Μουράτ μένουν με τον πατέρα τους. Η Ασουμάν ξέρει πως η Ελίφ θα την αναγνωρίσει και έτσι ετοιμάζει τα πράγματά της για να φύγει από το κτήμα χωρίς να πει λέξη σε κανέναν. Η Τουγτσέ είναι μόνη ξανά και λυπημένη. Η Ασουμάν καλεί τον πατέρα της αλλά δεν της απαντάει. Δεν ξέρει τι να κάνει και αποφασίζει να πάει σπίτι της. Ο Νετζντέτ βρίσκεται σε μεγάλη ένταση επειδή όλα του τα σχέδια απέτυχαν. Ενώ κάθεται με την Γκόντζα έρχεται η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να συλλάβουν τον Νετζντέτ αλλά ο Ερκούτ και οι άντρες του τον φυγαδεύουν. Η αστυνομία ανακρίνει την Γκόντζα και εκείνη τους λέει πως δεν ξέρει ποιος επιτέθηκε στους αστυνομικούς και που είναι ο Νετζντέτ. Όταν ο Έρκουτ έρχεται για να πάρει το διαβατήριο του Νετζντέτ, η Γκόντζα χαίρεται. Η Ναζάν αποφασίζει να φύγει από το κτήμα επειδή δεν θέλει να μπλέξει εξαιτίας του Τζεμάλ. Η Μελέκ και ο Κενάν επισκέπτονται τους τάφους του Μελίχ και του Εφρούζ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 388, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ