Breaking News

Γ. Μαρίνος: Έσπασε τη σιωπή του ο άνθρωπος που τον φροντίζει - Η απάντηση της Α. Φόνσου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Ιούνιο η Άννα Φόνσου υποστήριξε  ότι ένας άνθρωπος, που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο, τον κρατά απομονωμένο, ενώ πρόσφατα έστειλε και επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, με την οποία εξέφρασε την ανησυχία της.

Ο άνδρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο μίλησε στο Star.gr, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Συγκεκριμένα είπε: «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο...».


Από την πλευρά της η Άννα Φόνσου απάντησε, με δήλωσή της στο «Καλοκαίρι #not»: «Δεν ήμουν ποτέ φίλη του Γιώργου Μαρίνου αλλά του στάθηκα όταν είχε το σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον φιλοξένησα στο "Σπίτι του Ηθοποιού". Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν από ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του. Δεν αμφισβητώ ότι είναι φίλος του 40 χρόνια, εγώ το έκανα από ενδιαφέρον και θέλω να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό».