Breaking News

Γρηγόρης Βαλτινός: «Σιχαινόμουν τη φωνή μου και την ηχογραφούσα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στο «One Talk Weekend» ήταν το βράδυ της Κυριακής ο Γρηγόρης Βαλτινός, που μίλησε για το ρόλο του αφηγητή, μέσα από τον οποίο έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός κι αγαπητός στο κοινό. 

«Ο αφηγητής βρίσκεται μετά τον πόνο του ποιητή που έγραψε το ποίημα, μετά τον πόνο του ήρωα που εκθέτει ο ποιητής... Βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα, έχοντας μια ελευθερία κι αλλάζοντας τα ποσοστά της συμμετοχής του ανάλογα με το θυμικό του» τόνισε χαρακτηριστικά για το ρόλο του αφηγητή.

Μάλιστα, επισήμανε πως δούλεψε πολύ με τη φωνή του κατά τη διάρκεια της καριέρας του. «Σιχαινόμουν τόσο πολύ τη φωνή μου και τον εαυτό μου όταν απήγγειλα παλιά, που με ηχογραφούσα για να φτάσω στο έσχατο σημείο της σιχαμάρας, ώστε να μπορέσω κάποια στιγμή να μη με σιχαίνομαι. Η ηχογράφηση είναι μία καλή μέθοδος, αρκεί να έχεις μία κριτική ικανότητα απέναντι στον εαυτό σου» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ σχολίασε την πολιτική σκηνή της χώρας και πώς θα την περιέγραφε ως αφηγητής.

Επίσης, ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε για το θέατρο, τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και το διαχωρισμό μεταξύ ποιοτικών και εμπορικών παραστάσεων.

Δείτε όσα είπε στην Αθηναΐδα Νέγκα.