Breaking News

Happy Day: Φινάλε με αποχώρηση βασικού συνεργάτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έριξε αυλαία σήμερα το Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να ανανεώνει το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό του Alpha για την επόμενη σεζόν.

Στο τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε την αποχώρησή του, μετά από 5,5 χρόνια συνεργασίας με την εκπομπή.

«Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν. Και ελπίζω να μείνουν οι προσωπικές σχέσεις γιατί σας αγαπώ όλους και έχουμε γίνει μία παρέα... Νιώθω ακόμα ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha. Και όταν φύγω θα νιώθω το ίδιο, όμως, δυστυχώς, από Σεπτέμβριο δε θα είμαστε μαζί…» είπε, μεταξύ άλλων.

«Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί από τη μία ανυπομονούσα να έρθουν οι διακοπές μου, από την άλλη στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε με τον Δημήτρη, δεν θα το κρύψω. Κάθε τέλος είναι μια αρχή. Οι άνθρωποι φεύγουν για τους δικούς τους λόγους κάποιες φορές... Ο Δημήτρης φεύγει γιατί αποδέχτηκε μια πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για εκείνον» είπε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ σημείωσε ότι δεν γνωρίζει ακόμα αν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν τη συνεργασία με το Δήμο Βερύκιο.