Breaking News

Η κακή συνεργασία της Κατερίνας Λέχου στο θέατρο: «Μου πρήστηκε η χολή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Βιοπορίζομαι μόνο από το θέατρο. Εδώ και πολλά χρόνια έχω μειώσει τις ανάγκες μου. Ξέρω ότι μπορώ να ζήσω μόνο με το μισθό που παίρνω από τι θέατρο, ο οποίος δεν είναι μεγάλος» είπε η Κατερίνα Λέχου στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Αναφερόμενη σε δήλωση που έκανε στο παρελθόν σχετικά με συνεργασίες της στο θέατρο, που δεν της άρεσαν, ωστόσο δεν αποχώρησε, εξήγησε: «Ένας επαγγελματίας δεν φεύγει. Αυτό είναι δείγμα επαγγελματισμού». 

«Είχα διαβάσει ότι σε μια συνεργασία σου αφαίρεσες τη χολή σου, λόγω όλων αυτών που περνούσες...» επισήμανε ο συνεργάτης της «Φωλιάς των Κου Κου», με την αγαπημένη ηθοποιό να απαντά:

«Έχεις ακούσει που λέει ο λαός "Μου' πρηξες τη χολή;"... Ε, αυτό έπαθα. Μου πρήστηκε η χολή. Δηλαδή, σωματοποίησα όλη αυτή την ένταση...».

Γιατί απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση; «Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει πολύ...».

Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Λέχου συμμετέχει στο θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που ανεβαίνει στο Θέατρο Άλσος.