Breaking News

Κοργιαλάς - Ψυχίδου: «Φοβάμαι ότι η Φωτεινή θα ξεκινήσει για την εκκλησία και θα πάει για μπάνιο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος ξεκινά εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, μίλησε στην κάμερα του Happy Day, που σήμερα έριξε αυλαία για τη σεζόν...

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του γιου του, ενώ τόνισε με χιούμορ, εξηγώντας το λόγο που δεν παντρεύεται τη σύντροφό του Φωτεινή Ψυχίδου:

«Φοβάμαι ότι η Φωτεινή θα ξεκινήσει για την εκκλησία και θα πάει για μπάνιο στην παραλία! Και θα περιμένω σαν τον βλάκα έξω από την εκκλησία! Οπότε μην το συζητάμε...».

Για τη σχέση του με την Ευρυδίκη είπε: «Δεν μιλάμε με την Ευρυδίκη, αλλά έμαθα ότι παντρεύεται και καλά κάνει. Μακάρι να παντρευτεί στην εκκλησία παραδοσιακά και... με πολλούς απογόνους».

Να σημειωθεί ότι η Ευρυδίκη από το 1993 μέχρι το 2000 ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Θεοφάνους. Από το 2003 μέχρι το 2015 ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Κοργιαλά, με τον οποίο είχε σχέση δώδεκα χρόνια και ήταν παντρεμένη τα έξι χρόνια. Από το 2016 έχει σχέση με τον κιθαρίστα Μπομπ Κατσιώνη, με τον οποίο θα παντρευτεί στις 30 Αυγούστου.