Breaking News

Λιβιεράτος: Η σχέση με τις κόρες του, το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου και το νέο τραγούδι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Έχω πει ότι μέχρι να φτάσω 60 ετών, θα λέω 50. Οπότε είμαι εκεί, στα 50 μέσα» είπε με χιούμορ ο Λάμπης Λιβιεράτος στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου, ενώ τόνισε, αναφερόμενος στη σχέση που έχει με τις κόρες του:

«Σίγουρα υπάρχει όριο μεταξύ μπαμπά και φίλου, αλλά θέλω να έχω φιλική σχέση με τα παιδιά μου. Συζητάμε όλα τα προσωπικά και τα δικά μου και τα δικά τους. Μου... "βάζουν χέρι" τρελό για πολλά, αλλά εντάξει, συμφωνούμε και σε αρκετά και χαίρομαι γι' αυτό. Μεγαλώνουν κιόλας και καταλαβαίνουν κάποια πράγματα που ίσως παλιότερα δεν μπορούσαν να τα καταλάβουν».

Για το ενδεχόμενο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά δήλωσε: «Τα πάντα δεν τα έχω κάνει, έχω κάνει αρκετά. Κι επειδή ακριβώς έχουν δει πολλά τα μάτια μου και το είδα και αυτό το έργο (σ.σ. του γάμου) και το έζησα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το ξανακάνω. Η συντροφικότητα είναι ωραία. Είναι ωραίο να έχεις έναν σύντροφο, που να σε στηρίζει να σε πιστεύει και να είναι κοντά σου στις ωραίες και τις άσχημες στιγμές. Αυτό ευτυχώς δε μου λείπει...».

Σε αντίθεση με τις δηλώσεις του, ο Λάμπης Λιβιεράτος κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με... τίτλο «Σε παντρεύομαι χθες», σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Νίκου Σαρρή.

Δείτε όσα είπε στη «Φωλιά των Κου Κου», όπως και το ηχητικό βίντεο που ακολουθεί με το νέο τραγούδι του.