Breaking News

Μουτσινάς: «Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Παρασκευή έκανε φινάλε η επιτυχημένη εκπομπή «Για την παρέα» του Νίκου Μουτσινά, για τον οποίο οι φήμες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη τη νέα σεζόν. Ο παρουσιαστής έγραψε σήμερα στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα ότι γίναμε παρέα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Πέρασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρά! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρά και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής! 

Παιδιά, να το ξέρετε ότι θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά... Νικόλας❤️»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα οτι γίναμε παρεα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Περασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρα! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρα και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μερος αυτης της γιορτης! Παιδια, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά.. Νικόλας❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις