Breaking News

Ο λόγος που οι κάτοικοι κατηγορούν πασίγνωστο Βρετανό τραγουδιστή (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πασίγνωστος τραγουδιστής κατηγορείται από τους γείτονες ότι έκρυψε επιμελώς την πισίνα που κατασκεύασε σε περιοχή της αγγλικής κομητείας Suffolk.

Ο λόγος για τον Βρετανό τραγουδιστή και συνθέτη Ed Sheeran, ο οποίος το 2017 κυκλοφόρησε τη μεγάλη επιτυχία "Shape of You".

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o 28χρονος πήρε άδεια να δημιουργήσει μία κατασκευή, που θα παρείχε ένα φυσικό περιβάλλον για βατράχια, τρίτωνες και λιβελούλες.  Ο όρος ήταν ο χώρος να μην έχει άλλες χρήσεις για διασκέδαση, όπως το κολύμπι.

Ωστόσο, οι γείτονες παραπονέθηκαν φέτος ότι θα παραβιάσει την απαγόρευση του περιφερειακού συμβουλίου του Suffolk να χρησιμοποιήσει την περιοχή ως πισίνα.

Συγκεκριμένα, τον κατηγορούν ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την κατασκευή ως πισίνα για να κολυμπήσει με τη σύζυγό του, Cherry Seaborn και τους φίλους τους.

Οι φωτογραφίες, που ήρθαν στη δημοσιότητα, δείχνουν να έχει καλύψει το χώρο γύρω από την κατασκευή με διάφορα φυτά, ενώ στη μία πλευρά υπάρχει κι ένας φράκτης.

Ένας ντόπιος είπε: «Όλα δείχνουν πολύ περίεργα, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται ότι έχουν μελετηθεί πολύ προσεκτικά. Ο φράκτης έχει τοποθετηθεί στα σωστά σημεία για να κρύβουν την πισίνα τους».

Τον Ιούνιο του 2012 ο τραγουδιστής είχε αγοράσει το πρώτο του ακίνητο στην περιοχή - ένα μεγάλο σύγχρονο αγρόκτημα -, αξίας περίπου 40 εκατ. λιρών, όπως και τη γύρω γη για 895.000 λίρες, επισημαίνει η Daily Mail. Πρόσφατα αγόρασε άλλα δύο σπίτια αξίας 1,5 εκατ. λιρών, ενώ άνοιξε και μια παμπ που ονομάζεται "The Lancaster Lock".