Breaking News

Οι καλεσμένοι τη Δευτέρα και την Τρίτη στην «Επόμενη Μέρα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα όπλα των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις κάλπες, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, τα μετεκλογικά σενάρια και οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας», με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 1η και την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 22:00 το βράδυ, στην ΕΡΤ1.

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ  Σοφία Ζαχαράκη σε μία εφ΄ όλης της ύλης αντιπαράθεση για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Καλεσμένοι στο στούντιο επίσης, δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές και δημοσκόποι.

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, στο πρώτο μέρος της εκπομπής  ο υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Νίκος Παππάς και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών Νίκος Δένδιας, διασταυρώνουν τα ξίφη τους πέντε μέρες πριν από την  κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στη Β΄ Θεσσαλονίκης Σωκράτης Φάμελλος και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης