Breaking News

Σεφ Ιστορίες στο Vice Specials (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα τελευταία χρόνια η ελληνική κουζίνα συνεχώς εξελίσσεται, ενώ παράλληλα έχει ανέβει και το κύρος των Ελλήνων σεφ που με τις δημιουργίες τους προβάλλουν την ελληνική γαστρονομία στη χώρα μας και στο εξωτερικό. 

Το ελληνικό γραφείο του VICE παρουσίασε στον ANT1 το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Σεφ Ιστορίες». Το VICE συνάντησε τους Άνταμ Κοντοβά, Τάσο Μαντή, Σπύρο Πεδιαδιτάκη και Φώτη Φωτεινόγλου, τέσσερις Έλληνες σεφ που αντιπροσωπεύουν μια νεότερη γενιά του χώρου της μαγειρικής. Το βίντεο εστιάζει στον διαφορετικό χαρακτήρα, την ιστορία, το προσωπικό στίγμα και τη φιλοσοφία του καθενός.

Παράλληλα με την περιήγηση μαζί τους σε αγορές, κουζίνες, στην εξοχή και στην Αθήνα, οι ίδιοι περιέγραψαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις προσωπικές τους στιγμές, που ήταν σταθμοί στη ζωή τους και στη μέχρι τώρα πορεία τους. 

Πώς ξεκίνησαν την μαγειρική, τι τους εμπνέει και τους χαρακτηρίζει και τι χρειάστηκε να θυσιάσουν για να φτάσουν εκεί που βρίσκονται σήμερα;

Επίσης, αποκάλυψαν τα μυστικά της μαγειρικής φιλοσοφίας τους και αν η γαστρονομία είναι για αυτούς μια πολυτέλεια ή όχι.