Breaking News

Στο νησί των Ανέμων για καλό σκοπό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο MVP του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκεται στο νησί των Ανέμων με σκοπό να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό event για τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα», στο beach club Santanna. 

Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε την άφιξη του Έλληνα σταρ στο αεροδρόμιο του νησιού, όπου τον περίμενε η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Δηλώσεις έκανε και η μητέρα του αθλητή.

Όπως αναφέρει η περιγραφή στο βίντεο του Mykonos Live TV, ο Γιάννης μαζί με τους συμπαίκτες του στους Μιλγουώκι Μπακς, Τζωρτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ, θα λάβουν μέρος στο 1st Santanna Charity Event που θα διεξαχθεί στο γνωστό beach club των Χρήστου Αθανασιάδη και Δημήτρη Χριστοφορίδη στην Παράγκα, που περιλαμβάνει διαγωνισμό καρφωμάτων, αλλά και τον Αντετοκούνμπο σε ρόλο dj.

Όλοι τους θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής που θα βαθμολογήσουν ερασιτέχνες dunkers από όλο τον κόσμο που θα λάβουν μέρος. Στην κριτική επιτροπή θα είναι και τα αδέρφια του, Θανάσης, Άλεξ και Κώστας. Στο event θα παρευρεθεί, επίσης, η πρόεδρος του «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου.

Ένα νέο βίντεο (το δεύτερο που ακολουθεί), που δημοσίευσε σήμερα, Σάββατο, το Mykonos Live TV, δείχνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει βόλτα στα Ματογιάννια με την οικογένειά του, αλλά και την σύντροφό του. Μάλιστα, ένας ξένος τουρίστας δεν πίστευε στα μάτια του όταν τον είδε μπροστά του!





Βίντεο από τη Μύκονο ανέβασε στο Instagram και ο "Greek Freak", που τον δείχνει με τον αδελφό του, Θανάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This view makes me want to work harder. Can’t stop won’t stop... W/ @thanasis_ante43

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις