Breaking News

«The Final Four»: Το πρώτο trailer με τη Ζέτα Μακρυπούλια (trailer+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκεί που όλα τα υπόλοιπα μουσικά shows τελειώνουν, το «The Final Four» αρχίζει... Το μουσικό σόου έχει προβληθεί σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Περού, Ρωσία, Λιθουανία, Ρουμανία, Καζακστάν και Ισραήλ σημειώνοντας επιδόσεις - ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ αναμένεται να προβληθεί και στην Ισπανία.

Αντισυμβατικό, πρωτοποριακό και επιτυχημένο σε όλες τις χώρες προβολής του, το «The Final Four» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον ΑΝΤ1 και ετοιμάζεται να αλλάξει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για όλα τα μουσικά talent shows.

Σήμερα το κανάλι κυκλοφόρησε το trailer, στο οποίο εμφανίζεται και η παρουσιάστρια του μουσικού σόου, Ζέτα Μακρυπούλια.



The Final Four

Αρχίζοντας από τον τελικό, το «The Final Four» μετρά  ήδη αντίστροφα για την ανάδειξη του νικητή. Τέσσερις αποφασισμένοι και ανταγωνιστικοί διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται να παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. 

Απέναντί τους θα βρεθούν πολλοί ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν τραγουδώντας να τους… εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο stage του «The Final Four».

Κάθε επεισόδιο θα είναι και ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη ενώ, κάθε εβδομάδα θα κρύβει και μία ανατροπή. 

Ποιος θα καταφέρει να είναι ο ένας από τους «The Final Four» που θα φτάσει μέχρι τη νίκη και τελικά να κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ;