Breaking News

Το συγκινητικό μήνυμα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου: «Ο μπαμπάκας μου γιορτάζει αλλά δυστυχώς...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Του Αγίου Παντελεήμονα είναι σήμερα 27 Ιουλίου και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συγκίνησε με το μήνυμά της για τον πατέρα της, με αφορμή την ονομαστική του εορτή. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο Facebook κοινή τους φωτογραφία, στην οποία έγραψε:

«Ο μπαμπάκας μου..... Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά πια δυστυχώς δε θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δε θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι συγγένεια έχουμε... 

Ο μπαμπάκας μου δε θυμάται που μ' έπαιρνε απ' το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή για να δούμε όπερες και μπαλέτο, δε θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άντρας που μου έστελνε λουλούδια, δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο. 

Δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σ' εμάς τα παιδιά του και πως γίνονταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ό,τι καλύτερο σε ό,τι κι αν του ζητούσαμε. 

Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά - πώς άλλωστε να τα ξεχάσω - νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα - αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει - να του σιγοψιθυρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθιά τον αγαπώ. Μπαμπάκα μου.....»